2777
2789

دوستان چه راهی پیشنهاد میکنید برای لاغری شکم و پهلو. که جاهای دیگه لاغر نشن فقط این ناحیه آب بشه، اگه تجربه ای در این زمینه دارین بگین. ممنون میشم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ ورزشی وجود نداره هرکی هم بگه چرت گفته

شما به صورت کلی لاغر میشی ولی با هرحرکت یه عضله تقویت میشه

در نتیجه باید یه برنامه ورزشی کامل و‌رژیم خوب داشته بشی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
مرسی عزیزم. شما همه تمرینات این برنامه رو اجرا کردین؟ 

اره 

برای ۳۰ روز برنامه داره

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
هیچ ورزشی وجود نداره هرکی هم بگه چرت گفته شما به صورت کلی لاغر میشی ولی با هرحرکت یه عضله تقویت میش ...

اینم هست، ولی خب بعضی حرکات تمرکزش بیشتر رو ناحیه شکمه. من مثلا دوس ندارم پاهام لاغرشن، باید حرکات مخصوص ناحیه شکم انجام بدم

اینم هست، ولی خب بعضی حرکات تمرکزش بیشتر رو ناحیه شکمه. من مثلا دوس ندارم پاهام لاغرشن، باید حرکات م ...

نه این اشتباهه شما باید همزمان که چربی میسوزونی با تمرین عضلات جاهای دیگه که نمیخوای لاغر شه رو تقویت کنی وگرنه به صورت کلی لاغر میشی هرکاری کنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه