2777
2789
عنوان

اونایی ک گواهینامه گرفتند !!!!

139 بازدید | 17 پست

امروز بار اول امتحان شهری دادم و رد شدم خیلی ناراحتم همسرمم هم بیشتر از من ته دلم میدونستم قبول نیستم اما خب الان خجالت میکشم چون شوهرم واقعا ازم انتظار قبولی داشت و بعدشم خیلی ناراحت شد که نتونستم یه دوبل بزنم در ضمن ما ماشین نداشتیم وتمرین هم نکرده بودم  

اووباراوله حالاچیه دگ

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

حالا اسمون که به زمین نرسیده باز برو بده

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله دفعه بعد  قبولی ولی بعضیا چن بار امتحان میدن قبول میشن ولی درکت میکنم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

همسرت چه پرتوقعه،اکثر خانومارو تا 3 بار رد میکنن شما که تمرینم نداشتی. اشکالی نداره گلم روز قبل آزمون تمرین بردار و هرجا مشکل داری بگو توضیح بدن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من بار پنجم قبول شدم 

تازه من همه جا با ماشین میرفتم 

دانشگاه میرفتم ماشین میبردم

چه انتظارات بیجایی دارید از خودتون

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
انشااله دفعه بعد.بدون تمرین خیلی سخته قبولی. منم میخوام برم دنبالش اما از اینکه همش رد بشم میترسم.ف ...

منم کلی با مربی دوبل کار کرده بودم فک میکردیم عالی بزنم اما انگار ک از استرس همه چی یادم رف نمی دونم خراب کردم 

من بار اول رد شدم. بار دوم یه پراپرانول خوردم قبول شدم. ما ماشین داشتیم اما شوهرم میبردسرکار شب میاوردش. 

دو جلسه اصافه بگیر از مربی و بدون استرس برو 

باراولو خیلیا میفتن.

یه خانومی بود بار ۹ بود اومده بود. مهم توانایی رانندگیه خوبه نه قبول شدن.

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
واقعا با اینکه رانندگی میکردی بازم رد میشدی؟

بله چون رانندگی عادی با رانندگی ای که سرهنگ میخواد فرق داره

همه راننده ها اگه بخوان با سرهنگ امتحان بدن رد میشن 

مثلا ما وقتی پارک میکنیم کاملا میچسبونیم به جدول 

ولی جلو سرهنگ پارک میکنی باید ۳۰ سانت دقیق فاصله باشه با جدول

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
منم کلی با مربی دوبل کار کرده بودم فک میکردیم عالی بزنم اما انگار ک از استرس همه چی یادم رف نمی دونم ...

فدا سرت.حالا حالا وقت داری.معمولا چندبار اولو قبول نمیکنن.اگه میتونی حتما تمرین کن قبلش.