2777
2789
بله حتما

من کنکوری تجربی ام تاحالا هیچی نخوندم چون افسردگی داشتم این دو روزه دوس دارم بشینم بخونم ولی همش میترسم قبول نشم بنظرت از الان بخونم میشه یه رشته ای مث دامپزشکی یا مامایی قبول شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱) بهترین نصیحتی که بهش گوش دادی و ازش سود بردی چی بوده و از طرف کی بوده؟

نصیحت زیاد شنیدم ولی الان اونی که برام کارایی داشته باشه یادم نیست

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
من کنکوری تجربی ام تاحالا هیچی نخوندم چون افسردگی داشتم این دو روزه دوس دارم بشینم بخونم ولی همش میت ...

من همیشه در برابر این سوال میگم نمیشه گفت به خیلی چیزا بستگی یه نفر میتونه نفر دیگه نه و این سوال کلا غلطه تنها چیزای که میتونم بهت بگم اینه این چند روز رو هرچقدر میتونی درس بخون ساعت تعیین نکن الان دیگه وقت این کارا نیست فقط تا جایی که میتونی درس بخون همین

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
۱۲) اگه ثروتمند ترین انسان روی زمین باشی جالبترین چیزی ک میخری چیه؟

بچه هایی که فروخته میشن!

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

سخته آره با اینکه من هنوز به اون سختیای اصلیش نرسیدم ولی خیلی علاقه بهش دارم و راضیم

توی نهم به بعد که انتخاب رشته میکنی مطالعات اجتماعی و تاریخ و... دارین ؟دهم و یازدهم و میگم

نه ذات رو میشه تغییر داد نه لیاقت رو میشه تزریق کرد