2777
2789
عنوان

بوتاکس صورت خط اخم

11753 بازدید | 65 پست

سلام دوستان من سه روز پیش بوتاکس کردم و دیگ نمیتونم پیشونیمو بالا بدم و خط افقی نمیتونم ایجاد کنم ولی هنوز خط اخمم بدون کوچیکترین تغییری هست علت اصلی بوتاکس کردنم خط اخمم بود چند روز زمان میبره خط اخمم از بین بره؟؟اصن ازبین میره؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، من دو سال پیش بوتاکس زدم بخاطر خط اخم ، از من همون یک ساعت بعدش خط اخمم محو شد ولی به هیچ وجه نمیتونستم ابرو بالا ببرم مثل یه دیوار محکم بالای چشمم سنگین بود خیلی بد بود خیلی عذاب بود یکسال طول کشید تا کمی از این حالت سخت و سنگینم از بین بره و ابروهام تا به تا شد دیگه نزدم و نمیخوام بزنم چون تزریقش خیلی مهمِ که موادش چقدر باشه و چطور ، کجای پیشونی زده بشه 

نهایت تا ۲ هفته باید بره.. خط اخم هست.. فقط نمیتونی اخم کنی.. یه کم جاش محو میشه از نزدیک اگر عمیق ...

هنوز خط روی خود پوستم ایجاد نکرده بود بیشتر واسه پیشگیری ازش استفاده کردم

عشقم راضی ای احساس مصنوعی بودن نمیکنی؟

ب غیر اینکه هنوز میتونم اخم کنم از بقیش راضیم فقط ی حس سنگینی کوچولو دارم ک یکی از دوستام گفت حس سنگینیت میره بعد ی هفته به نظر من از واجباته مخصوصا منی ک با چین و چروک رو صورت افسردگی میگیرم خیلی سخت میگیرم این موضوع رو

سلام عزیزم ، من دو سال پیش بوتاکس زدم بخاطر خط اخم ، از من همون یک ساعت بعدش خط اخمم محو شد ولی به ه ...

ابروهات تا به تا موند یعنی؟؟

من از دکترم راضی بودم

چقد خوب از یه ساعت اول جواب گرفتی من تازه از روز دوم ی چیزایی حس کردم

ابروهات تا به تا موند یعنی؟؟ من از دکترم راضی بودم چقد خوب از یه ساعت اول جواب گرفتی من تازه از رو ...

عزیزم هنوزم بعد دو سال ابروی چپم دیرتر بالا میره برای من موادشُ زیاد زده بود که یکسال کامل کشید تا موادش از صورتم بره . میشه لطفا اسم دکترتون بگید 

عزیزم هنوزم بعد دو سال ابروی چپم دیرتر بالا میره برای من موادشُ زیاد زده بود که یکسال کامل کشید تا م ...

من همیشه فک میکردم تا شیش ماه حالا هر جوری ک بزنن بیشتر نمونه

من گرگانم عزیز دلم دکترمم گرگانه

من همیشه فک میکردم تا شیش ماه حالا هر جوری ک بزنن بیشتر نمونه من گرگانم عزیز دلم دکترمم گرگانه

عزیزم اولش که یکماه اس باید بری برای تمدید 

بعد سه ماهِ میشه چون مواد رو کم میزنن صورت عادت کنه بعد میشه 6 ماهِ ولی برای من بد زد تا یکسال عذاب کشیدم انقدر که سخت و سنگین بود 

عزیزم اولش که یکماه اس باید بری برای تمدید  بعد سه ماهِ میشه چون مواد رو کم میزنن صورت عادت کن ...

ن دیگ ببین میزنن بعد چهارده روز فک کنم ترمیم داره بعدش تا شیش ماه میمونه بازم بستگی ب هر شخص داره دوستای من هر کدوم رفتن این روندو طی کردن

من سه ماه پیش زدم خط اخمم  خیلی عمیق شده بود رو پیشونیم هم چین افتاده بود الان خیلی بهتر شده  اصلا احساس سنگینی نمیکنم فقط ابروهام بالا رفته هر کس میبینم میگه چقد پلکات صاف شده چی کار کردی میگم کرم دور چشم استفاده میکنم😁

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید