2777
2789
عنوان

بوتاکس صورت خط اخم

| مشاهده متن کامل بحث + 11771 بازدید | 65 پست
ن دیگ ببین میزنن بعد چهارده روز فک کنم ترمیم داره بعدش تا شیش ماه میمونه بازم بستگی ب هر شخص داره دو ...

من تهرانم عزیزم دکترم گفت بعد یکماه ترمیم که رفتم بعد سه ماه دوباره باید میزدم وقتی دیدم ابروهام بد شد نرفتم بسته به دکتر داره . ایشالله مبارکت باشه و راضی باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولش که یکماه اس باید بری برای تمدید  بعد سه ماهِ میشه چون مواد رو کم میزنن صورت عادت کن ...

اولش یه ماهه نیست.. تزریق اصلی جلسه اوله..بار دوم ترمیم هست که اگر زیاد ابرو بالا بره و.. میشه بکشه پایین و جاهایی که ایراد داره رو رفع کنه.. اگر بیمار مشکلی نداشته باشه نیاز به ترمیم نیست..

همسر منم تزریق کرد ،بعد دو هفته کامل خط اخم و..برطرف شد ولی چون رو پوستش یه خط عمیق بود فقط پر شد و اخم نمیتونه بکنه یا ابروش رو نمیتونه حرکت بده ولی جای چروک هست و از نزدیک دیده میشه.. بعد ۶ماه تاثیرش کمتر شده ولی هنوزم به حالت اولیه برنگشته و بسته به کیفیت بوتاکسی که دکتر زده تو بعضیا تا یک سال هم ماندگاریشو داره

عزیزم منم الان زیر چشمم گود افتاده و کمی چروک شده. پیشونیمم یکی دوتا خط ریز داره 30 سالمه برم بزنم ...

زیر چشم بوتاکس نمیزنن یا باید ژل بزنی یا باید مزو کنی ولی اگر بوتاکس به ابرو بزنی یه کم چشمات گربه ای میشه و چروکای زیر چشم رو میکشه و کمتر میشه

من تهرانم عزیزم دکترم گفت بعد یکماه ترمیم که رفتم بعد سه ماه دوباره باید میزدم وقتی دیدم ابروهام بد ...

مرسی عزیزم ولی بوتاکس اصولی خیلی خوبه تحقیق کن حتما برو من واقعا راضیم

گلم من ۲۰ سالمه برای سیاهی زیر چشم چکار کنم خیلی افتضاعه

واسه گودی ژل توصیه میشه یکمم از تیرگی زیر چشم کم میکنه ولی درمان تیرگی زیر چشم با مزوژل اوکی میشه رعایت رژیم غذاییم مهمه درمان های خانگیم کمک میکنن البت خیلی طول میکشه ولی مزوژل خیلی تعریفشو شنیدم از دلایل دیگشم کم خونی استفاده از دخانیات ک باید حل شه اگ ارثی هم هست ک مزوژل کمکت میکنه