2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت ای وی اف

248 بازدید | 15 پست

سلام دوستان نی نی سایتی.من دوتا دختر دارم که عاشقشونم.دوس دارم بچه بعدیمو با ای وی اف تعیین جنسیت کنم .چون خودم برادر ندارم دلم میخواد حداقل بچه هام داشته باشن.ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید

انشالله خدا دلتو شاد کنه و بهت یه پسر کاکل زری بده

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

فقط برو تهران چند نفر دیدم اصفهان و تبریز انجام داده بودن جنسیت اشتباه رو واسشون گذاشته بودن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعیین جنسیت اصلا ارزش نداره بخوای ای وی اف کنی(. دعا کن خدا به من 3 تا دختر سالم و صالح بده زود.) هم ...

چون معلومم نیست بار اول بگیر یانه

هر ای وی اف شانسش35تا40درصد

من که نازایی داشتم و این مسیرو رفتم تازه نه واسه تعیین جنسیت

از، نفس افتادم

اول میری پیش دکتر برا خودت و شوهرت کلی آزمایش مینویسه بعد که انجام دادی جوابو میبری دکتر بعدش بهت میگه باید چکار کنی فقط اینم بگم که کلی باید هزینه کنی و هیچ تضمینی هم نداره که برات بگیره