2777
2789
عنوان

پرورش حلزون

181 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها. کسی میدونه چطور میشه حلزون رو فروخت؟ من حدود ۱۵ تومن هزینه کردم توسایزای مختلف اچاتینا البینو جید گرفتم الان هم تخم گذاشتن هم جوجه دارن ولی اصلا خریدارش نیست

حلزون واسه چی؟

یه چیز دیگه پرورش بده مثل جوجه غاز، جوجه بوقلمون فروشش خوبه قیمتش عالی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای چی خریدی اینا تو ایران خریدار ندارن که خارج ازشون کرم های بهداشتی میسازن  اون 15تومن هزین ...

ببببخشید ترید کردن چیه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ببببخشید ترید کردن چیه

ترید ارز دیجیتال فارکس بشین تو خونه ماهانه دلاری در بساز به جای این کارهای چرت پرت اینترنتی یکی از شغل های رایج تو کل دنیا ترید کردنه خیلی ها به کمکش میلیادر شدن

ترید ارز دیجیتال فارکس بشین تو خونه ماهانه دلاری در بساز به جای این کارهای چرت پرت اینترنتی یکی از ش ...

ممنونم👌

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین اولش چقد باید هزینه کنیم

عزیزم من ۱۵ تومن گذاشتم هم جوجه هاشو گرفتم هم حلزون از ۱ سانت تا ۱۵ سانت. بزرگا مولد و پیش مولدن. مشکلش وقت گیر بودنشه غذا دادن تمیز کردن باکسشون حموم کردنشون. من دیگه شاغلم نمیدسم. باید وقت ازاد داشه باشید روزی چند ساعت

ترید ارز دیجیتال فارکس بشین تو خونه ماهانه دلاری در بساز به جای این کارهای چرت پرت اینترنتی یکی از ش ...

با 15میلیون تومن شما 15 میلیون دلار درآمد میتونید داشته باشید     

ضمنا ترید کردن حداقل زمان آموزش 6ماه الی یکساله می خواد وگرنه سرمایتون رو از دست میدید

عزیزم من ۱۵ تومن گذاشتم هم جوجه هاشو گرفتم هم حلزون از ۱ سانت تا ۱۵ سانت. بزرگا مولد و پیش مولدن. مش ...

حلزون از کجا گرفتین ؟؟ شما هم توی دیوار آگهی یه شرکتو دیدین ؟

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)