2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیش یکی از اقوام خواهر شوهرم رفته بود خودش یک پسر داره .دختر که بهش نداده بودند گفتند چون پسر داری .کوچیک هم گفته بودند به شما تعلق نمیگیره پسر شش ساله این حدودا بهتون میدیم که دیگه نخواست 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

سن بالای ۳۰سال یک سوم اموال تودادگاه می‌نویسی دورازجون بعد از مرگ بهش برسه، مشاورمیاد ومیره صلاحیت داشته باشی بهت میدن، جنس مخالف نمیدن الویت بااونایی که بچه ندارن بعد اونایی که مشکل باروری دارن روندش طولانیه

از طريق بهزيستي بايد اقدام كنيد، اگر فرزند داريد احتمالا نوزاد بهتون معرفي نكنند، بچه هاي بالاي سه سال احتمال زياد همجنس كودك خودتون، مگر اينكه خواهان كودك نيازمند درمان باشيد كه شرابط آن فرق ميكنه

نه .من یکیو اینجوری سراغ دارم بچه هم الان ازدواج کرده و خیلیم خوشبخته

ميگید ازدواج کرده الان را با ۲۰ سال پیش مقایسه نکنید، برای گرفتن شناسنامه باید جعل مدرک کنند و این غیر قانونیه