2777
2789
عنوان

استخدامی اموزش پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 130 پست
خواهش گلم..امیدوارم شما هم موفق باشی..برای سوال ها هم اگه جوابشونو بدونم در خدمتم

ممنون عزیزم،یه سوال دیگه بود که اولین ترجمه مهم از زبان فارسی به زبان عربی د مورد چه موضوعی بوده،همون درباره،فلسفه،نظام اداری،کیمیاگری کدوم هست،ممنون میشم اگه اطلاع دارید اینم بگید بسیار سپاسگزارم 

ممنون عزیزم،یه سوال دیگه بود که اولین ترجمه مهم از زبان فارسی به زبان عربی د مورد چه موضوعی بوده،همو ...

خواهش گلم..این میشد نظام های اداری..من کیمیاگری زدم که اشتباه بود🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید بازم مزاحمت شدم،یه سوال بود تنوع بخشی به فرصتهای تربیتی متناسب با استعدادهای مختلف متربیان،عدالت در تربیت،انطباق با نظام معیار کدامه

بعد گفته بود،درخصوص اصل حفظ و ارتقای ازادی کدام صحیح نیست،ازادی متربی به معنای ازادی در ،بهره گیری از ازادی امری یادگرفتنی است 

و اینکه اصل اینده نگری و پویایی در تربیت رسمی و عمومی،همون بومی سازی رویکردها،نگرش نظام مند در هدایت تحولات تربیتی ،کدامشون هست،ممنون عزیزم از پاسخگوییت 

و اینکه اصل اینده نگری و پویایی در تربیت رسمی و عمومی،همون بومی سازی رویکردها،نگرش نظام مند در هدایت ...

بومی سازی رویکردها..البته اگه سوال کامل با جواباش بود بهتر میتونستم جواب بدم..ولی تا جایی که سوال رو یادمه جوابش همین بود

بعد گفته بود،درخصوص اصل حفظ و ارتقای ازادی کدام صحیح نیست،ازادی متربی به معنای ازادی در ،بهره گیری ا ...

اینو من جواب ندادم..ولی تا جایی که یادمه تو جوابا دیدم آزادی از بود..