2777
2789
عنوان

پا به ماه شدم😍

1057 بازدید | 54 پست

اين روزها

دارم با خيال ِ آمدنت

تصوير مي بافم.

تو حتمن براي من يك طالع ِ شيرين

از طعم ِ دوست داشتني ِ عسل خواهي آورد.

این روز ها قشنگترین روزهای عمر منه جان مادر ،عید منه،همه کارامو کردم که واسه به آغوش گرفتنت آماده باشم،من نمی دونم مادر شدن چه حسیه فقط می دونم خییییلی دوستت دارم و جونمو برات میدم😍😍😍😍

فقط چند روز دیگه مونده عزیز دلم ،مراقب خودت باش جانانم😘😘😘

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم از حس قشنگت میگی 

ولی نمیدونم چرا حس کردم ممکنه دل منتظرا بسوزه یکم (خودم بچه دارم)

خدا ببخشه بهت

واسه بقیه دعا کن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ان شالله به سلامتی بغلش میگیری منم هفته34 هستم دومین بارداریمه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

انشاالله صحیح و سالم بغلت بگیری فندوق کوچولوت رو....قدمش براتون خیر باشه ...می‌دونم اون لحظه یاد هیچکس و هیچ چیز نمیوفتی فقط یاد خدایی ولی برای منم دعا کن اگه به دلت افتادم و یادم افتادی یادم کن ...بگو خدایا هر چی مراد دلشه بهار خانوم ,به مراد دلش برسون...دعات گیراس...ممنونم ازت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

منم چندروز قبل متوجه شدم ۲ قلو دارم اصلا نمیدونم از پسش برمیام یا نه 

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
منم چندروز قبل متوجه شدم ۲ قلو دارم اصلا نمیدونم از پسش برمیام یا نه 

ای جاااااااااان من آرزومه دوقلو .....والای خدایا چه حس لذت بخشی😂😂😂😂😂😂بنده ی برگزیده ی خدایی....آخ دلم قبلی ویلی ررررررررررررفت....نگران نباش عزیزم...اگه شد و براتون مقدوره یه کمک دست بگیر و ماهیانه پرداخت کن...اگرم خواهر یا مادر کمک دست داری چه بهتر شوهرتم که هست....دلتو آروم کن و فقط به حس قشنگت و اون دوتا فندوق فکر کن نزار چیزی اون فکر و احساس قشنگ رو ازت بگیره.....الهیییییی دلم لرزیدددد😂انشاالله سالم و سلامت بغلشون بگیری

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)