2777
2789
عنوان

پول بی برکت

338 بازدید | 18 پست

من شاغلم اما اصلا نمیتونم پس انداز کنم، همه  همکارام ماشین خریدن و من هنوز نتونستم یه پس انداز کنم که بتونم یه وسیله ای باهاش بخرم

چند سال پیش تو بورس کل پس اندازم رو از دست دادم ولی بعدش نشد که پول پس انداز کنم

شما به اینکه پول بی برکت هست اعتقاد دارین؟؟؟
خیلی تو کارم  هم حلال و حروم میکنم که یه وقت دینی گردنم نیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ربطی نداره خیلی ها با نخوردن و نپوشیدن و تفریح نکردن به ماشین و خونه میرسن که من قبول ندارم اصلا اینجور زندگی رو اطرافم هم دارم خودم ماهی گاهی تا ۱۴ تومن هم دارم ولی همش رو خرج خودم میکنم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
به نظرم ربطی نداره خیلی ها با نخوردن و نپوشیدن و تفریح نکردن به ماشین و خونه میرسن که من قبول ندارم ...

دقیقا منم اینجوریم همکارم حتی یه مانتو برا خودشون نمیخرن
ولی من برا خودم خرج میکنم 
ولی باز دوست دارم که بتونم پس اندازم بکنم

اوووو عزیزم خدا کنه با تقلب و خدای نکرده حق و ناحق نبوده باشه  ک اوضاع خیلی بد میشه

نه خدا رو شکر اونجوری نیست
یه نفر رو میخواستن دوستم منو معرفی کرد
شرکتش خصوصیه

نه خدا رو شکر اونجوری نیست یه نفر رو میخواستن دوستم منو معرفی کرد شرکتش خصوصیه

خب خداروشکر عزیزم 

حالا یه درصد از درآمدتو با امام زمان شریک شو  ان شاء الله برکت به پول و زندگیت میاد🌺