2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ راهی نیس جز صبوری توماهای اول بخاطر تکامل دستگاه گوارش این اتفاق میفته یکی دوماه زمان میبره. سعی کن بفهمی تو چه حالتی دردش کم میشه مثلا تو پتو تو بغل حالت هواپیما

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
دادم ولی میگن گریب میکسچر بهتره.درسته؟

ببین گریپ مال یک ماه به بالایت بعد من سه تا بچه دارم تجربمو بهت میگم یک حبه قند داخل  ۳۰ سی سی اب بنداز حل شد بده بخوره دایمیتیکونم بریز همون ۱۲ قطره 

خوب میشه روزی دوبار بده یکبار صبح ها بدون دایمیتیکون یکبار شبا با دایمیتیکون  

دایمیتیکون ۵ روز بده ولی اب قند رو روزی دوبار ادامه بده 

دور نافشم شبا با روغن بابونه ساعت گرد چرب کن معجزه میکنه 

ببین گریپ مال یک ماه به بالایت بعد من سه تا بچه دارم تجربمو بهت میگم یک حبه قند داخل  ۳۰ سی سی ...

بچش ده روزشه چه اب قندی😲

همون دایمتیکون کافیه و ماساژ شکمی و بستن شکم بچه با پارچه 

درخواست دوستی نمیپذیرم
شکمشوروغن بچه بزن بعدنافشواروم ماساژبده،،شکمشومقل عقربه ساعت اروم ماساژبده،،،پاهاشوبه حالت دوچرخه زد ...

اره فیلمشو دیدم ولی این خیلی کوچولوعه میترسم دست بزنم