2777
2789
عنوان

بچها کمکم کنید 😭💖

131 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها خوبید 

من امسال نهممو انتخاب رشته دارم میخوام برم تجربی 

به نظرم تجربی رو میارم هشتمم معدلم شد ۱۹,۲۹ و علومم شد ۲۰ و ریاضیم ۱۸ . نهمم معدلم ۱۹,۷۱ و علومم با ریاضی شده ۲۰ 

به نظرتون تجربی رو میارم ? 

خیلی استرس دارم . مامانمم گفته الا بلا باید مدرسه خوبی بیاری 

اونایی که الان یا تجربین یا رشته های دیگه ک برای مدارس خاص ازمون داده بودن میشه بیاین بگین چیکار کردین چطوری خوندین . چون ازمون دبیرستان دانشگاه ۲۹ اردیبهشته و من خیلی استرس دارم 😭

والله من با معدل ۱۷ رفتم تجربی 🤣 آخرش هم با مهندسی صنایع غذایی به جایی نرسیدم و برگشتم و حقوق خوندم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربی رشته ایه که آینده خوبی نداره منو خواهرم تجربی خوندیم خواهرم تا آخر معدلش از۱۹کمتر نشد رشته های ...

دقیقا آفرین همینه... 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
تجربی رشته ایه که آینده خوبی نداره منو خواهرم تجربی خوندیم خواهرم تا آخر معدلش از۱۹کمتر نشد رشته های ...

والا نمیدونم ب رشته های دیگه هم علاقه ای ندارم 😭

مامانو بابام اصرار کردن برو تجربی ولی خودمم دوستش دارم

دقیقا آفرین همینه... 

همه فکر میکنن خوبع ما همه فامیل تجربی خوندن همه پشیمونن همه بچه زرنگ الان جدیدا همه فرستادیم هنر عکاسی وخیاطی میخونن دوتاشون چقدر خوبه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
والا نمیدونم ب رشته های دیگه هم علاقه ای ندارم 😭 مامانو بابام اصرار کردن برو تجربی ولی خودمم دوستش ...

من دیبلم تجربی دارم فوق دیبلم معماری رفتم علمی کاربردی کاش از اول میرفتم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
همه فکر میکنن خوبع ما همه فامیل تجربی خوندن همه پشیمونن همه بچه زرنگ الان جدیدا همه فرستادیم هنر عکا ...

اره بابا استرس نداری ولی خوب باز ما بعضی از فامیلامون تجربین و دکتر شدن میلیونی روزی در میارن 

مامانم وقتی اینا رو میبینه میگه برو تجربی 😢

اره بابا استرس نداری ولی خوب باز ما بعضی از فامیلامون تجربین و دکتر شدن میلیونی روزی در میارن  ...

پسر عمم پزشکه متخصصه پشیمونه میگه زندگی نکردم میگه نمیزارم پسرم پزشکی بخونه 

به حکمتش دل بسپار(خدا)
پسر عمم پزشکه متخصصه پشیمونه میگه زندگی نکردم میگه نمیزارم پسرم پزشکی بخونه 

اره بابا بخدا کاش یکی بود میگفت اینا رو ب پدر مادرا 

ولی باز مادر پدرا میگن توی وضعیت سخت مملکت یه چند سال اذیت بشی بهتره ک بعدش راحت زندگی کنی

اره بابا بخدا کاش یکی بود میگفت اینا رو ب پدر مادرا  ولی باز مادر پدرا میگن توی وضعیت سخت مملک ...

پزشکا نصف حقوقشون میدن مالیات وسایلشون برای کارشون میلیاردیه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
اره ولی خوب به هرحال بازم اونقدری در میارن ک بشه باهاش رندگی کرد

کنکورش سخته دخترعموم دوساله میخونه قبول نشده 

ولی این که میگم دکتره با یک بار قبول شده 

انگار اونا که قراره دکتر بشن از اول باهوشن

به حکمتش دل بسپار(خدا)