2777
2789
عنوان

خرج های عروسی

344 بازدید | 35 پست

شوهرم یکم دستش خالیه دوهفته دیگه عروسیمون خلاصه هر چی پول داشتیم گذاشتیم واسه عروسی و جهیزیه....الان نمیدونم کیک واسه عروسی سفارش بدیم یا نه اخه قیمتا خیلی بالاست دلم میسوزه خیلی داره بهش فشار میاد بنظرتون واجیه

نه بابا کیک به درد چی میخوره بدی ملت مفت خور بخورن

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم چرا واجب باشه،لازم نیست خودتونو تو خرج بندازی آخرم فک و فامیل یه ایرادی بگیرن

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
نه چهواجبی خواهر من فردا خودت تو زندگی به مشکل بر میخوری با این همه خرج من بودم نمیگرفتم حرف بقیه هم ...

حرف حق

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

ما برای عروسیمون کیک نداشتیم .کیک رو تو نامزدی یا عقد قبلا میگرفتن .در کل نگرفتی هم نگرفتی .ملت میان میخورن بعدم کلی حرف میزنن 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

واجب که نیست 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

نه بابا ساده بگیر چرا خودتونو عذاب میدین ..خوب باشه مراسم بازم پشتتون حرف میزنن اونایی که باید ..بدم باشه حرف میزنن ..منظورم اینه برای حرف مردم به خودت و همسرت فشار نیار ..هرچی ساده تر قشنگتر و لذت بخشتر

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود