2777
2789
عنوان

کمک لطفا

128 بازدید | 10 پست

سلام امشب شوهرم گوشیشو تو خونه جا گذاشت رفت درمغازه سرکارش بعد رفتنش گوشیش زنگ خورد و من جواب دادم ولی صبحت نکردم یه صدای زنونه با ناز و عشوه هی میگفت الووووو دید صحبت نکردم قطع کرد پشت بندش شوهرم از در مغازش زنگ زد گفتم بیا گوشیتو ببر دوس دخترت زنگ‌زد گفت زر نزن بابا صادق همستیه بغلیمونه ک مغازه داره زنگ زده ببینه گوشیم‌کجاس ولی من باور نکردم چون صدای زن بود دوباره ب اون شماره زنگ زدم گ۴تم‌شما کی هستین چه نسبتی با شوهر من دارین‌گفت من المیرام دوستشم بعد دید من ناراحت شدم من‌من کرد قطع کرد دوباره ب گوشی شوهرم زنگ زد یه اقایی بود گفت من شوخی کردم دعواتون‌نشه و فلان پشت بندش شوهرم زنگ زد و یه عالمه فوشم داد گفت گوشیمو بفرست بعدشم بلاکم‌کرد گفت ازت شکایت میکنم ابرومو بردی بچه رو ازت میگیرم و فلان اینم‌بگم‌ما جدا شدیم قبلا و داشتیم برمیگشتیم ولی گوشیش هزارتا رمز داره و هیچوقت نشونم نمیده ولی گوشی منو همیشه چک میکنه الان شما بگین کار من اشتباه بود 

بی تعلق به جهان باش که آزاد روی.... 🖤🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت میگفتی🐄خودتی

بنظرتون‌حتی اگه راست باشه اینکه من به اون شماره زنگ زدم کار اشتباهیه چرا باید بخاطر همچین چیزی به من فوش بده بلاکم‌کنه

بنظرتون‌حتی اگه راست باشه اینکه من به اون شماره زنگ زدم کار اشتباهیه چرا باید بخاطر همچین چیزی به من ...

کاراشتباهی نکردی اگه ریگی به کفشش نبود که این همه عصبانی نمیشد

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

چون مقصره این کارارو میکنه 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
نمیدونم بخدا همش هم یجوری رفتار میکنه انگار من مقصرم 

چون خودش مقصره میخواد تورو مقصر جلوه بده 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
چون خودش مقصره میخواد تورو مقصر جلوه بده 

همش میگه من مردم فرق میکنه هر غلطی بکنم حتی بهم‌نمیگه کجا میره و مساد حتی اگه بعد یسال هم بگم‌گوشیتو ببینم‌ نشونم نمیده با ترس و لرز رمز گوشیشو میزنه همیشه جوری رفتار میکنه انگار من احمقم و نفهمم تو دعوا همش بهم‌میگه بدترکیب اسکل ک..ی.ری  موقع رابطه همیشه میگه هیچکی برام مث تو نمیشه دوست دارم تو و بچه نبودین سکته میکردم همه کار براتون‌میکنم واقعا دگ خسته شدم از طرفی هم‌دلم برای بچه ام‌میسوزه خودم پدرمو تازه از دست دادم دلم نمیخاد اونم بی پدر بزرگ‌بشه

همش میگه من مردم فرق میکنه هر غلطی بکنم حتی بهم‌نمیگه کجا میره و مساد حتی اگه بعد یسال هم بگم‌گوشیتو ...

درکت میکنم‌میدونم سخته 

اونم‌ خطاکاره  آدم‌درستی نیست اگه شرایط طلاق نداری پس بمون و بجنگ چاره ای نداری مادر بودن خیلی سخته باید از خودت بگذری