2777
2789
عنوان

بچه های طلاق

652 بازدید | 37 پست

چقد سخته بخدا خیلی درد اوره...

پسرم چن روز پیش سه سالش شد

از ۴,۵ ماهگی باباش دیگ بالاسرش نبود و جداشدیم نهایت ماهی یکبار اگ ببینتش اون عوضی رو..

خیلی نگران روحیه شم و اینکه افسرده نشه دراینده

ضمن اینکه خودمم اختلال شخصیت مرزی دارم و گاهی ک عصبی میشم کنترل از دستم خارج میشه و اوضاع روحی خوبی ندارم ومیدونم ک روی بچم هم تاثیرمیذاره

دعاکنین واسمون لطفن⁦🙏🏻⁩

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

منم شرایط ترو دارم اما طلاق نگرفتند هنوز. عزیزم ازت خواهش میکنم. بیا تاپیک آخرم 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه گلم الان میام

ممنون

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

من تازه میخوام اقدام کنم واسه طلاق.۹ ساااال ساختم واسه بچم ولی اشتباه کردم.اول خودتو درمان کن برو روانپزشک من دارم دارو استفاده میکنم بعد طلاقم میرم حتما تا خوب باشم بخاطر بچم.

انشاالله سلامتی و لب خندون بهت بده

ینی چی این اختلال عه؟برومشاوره حتما

ینی درلحظه موود ادم عوض میشه

الان شادم یک دقیقه بعد غمگین و سر کوچیکترین چیزهاعصبانی میشم ک قابل کنترل نیس

دکتررفتم میگع ریشع درکودکی داره و دارو درمانی نداره فقط روان درمانیه ک بی فایده بوده برام

حتما خودت پیش روانپزشک برو و تحت کنترل باش 

پیش طب سنتی هم برو مغزت گرم بشه و رفتارت بهتر بشه 

نگرانی شما کاملا درسته ،بچه ای که پدر نداره با ی مادر غیر قابل پیش بینی قطعا زندگی سختی داره 

به خاطر بچه ات برای درمان خودت وقت بذار اون بچه در آینده دچار مشکل نشه 

انقد تو گوش بچه نخونید بچه طلاق بچه طلاق،نصف بچه های طلاق سر همین اسم آسیب دیدن نه خوده اون اتفاق

من فقط چون نگرانشم

یکسره درحال مقایسه بچم با همسن وسالاشم

خودم پدرمادر رو سرم نبودن تایپکای قبلیموبخونی متوجه میشی الان دارم عذاب میکشم ک بچمم مثل خودم بدون پدر...

چقد شبیه منو مامانم 

مامان بابام وقتی یک سالم بوده از هم جدا میشن و مامانم مشکل اعصابم پیدا کرده بود اخه تو سن۲۲ سالگی بیوه شده بوده چهار پنج سالگیم یادمه از مامانم چیزی ک میخواستم کتکم میزد و سرم داد میزد و همش خواب بود منم تا ۹ سالگی نمیدونستم بابام کیه ب شوهرخالم میگفتم بابا و خیلی دوس داشتم مث بقیه پسرخاله دخترخاله هام بابا داشته باشم🥺 محبت پدری داشته باشم ولی دیگه قسمت نبود😕

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من تازه میخوام اقدام کنم واسه طلاق.۹ ساااال ساختم واسه بچم ولی اشتباه کردم.اول خودتو درمان کن برو رو ...

مرسی عزیزم

ب نظرت سه سالشه زودنیس بذارمش مهد؟

ما خیلی تنهاییم کسیونداریم رفت و امدکنیم نمیخام افسرده بشه توخونه

انقد تو گوش بچه نخونید بچه طلاق بچه طلاق،نصف بچه های طلاق سر همین اسم آسیب دیدن نه خوده اون اتفاق

پس نباید بگن