2777
2789
عنوان

رفتم مهمونی دعوام شد

774 بازدید | 34 پست

شوهرم میگه باید پول هدیه ارو آخرش میدادی میگم  روی شیرینی که خریدم پاکت پولم گذاشتم دادم همون اول دست شوهرش

آخه مگه فرقی داره کی پولو بدی خوب مشخصه من این مقدار پول دادم دیگه حالا اولش یا آخرش میگه شاید بچه ها به پاکت پول دست بزنن 

یا شوهرش به پول دست بزنه 

یه حرفایی میزنه 

دیوونم کرد توی ماشین 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

نه فرق نداره،آخرش حالا بهتره

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

چرا شوهرا اینقد قفلی شدن 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهم نیس ولی معمولا جدا میدن

اولش رو پاکت همه نمی بینن

و کلا به چشم نمیاد که پول دادی

کاربر جدید نیستم.....از سال ۹۷ عضو بودم و سه بار تعلیق شدم 💔توی تاپیکام خوشحال میشم آقایون هم نظر خودشونو بگن و نسبت به این قضیه گارد ندارم و عقیده ام این نیست که سایت مختص خانوماس تا وقتی ادب رعایت بشه هر نظری رو پذیرا هستم😊....... نکته ی بعدی اینکه کاش نی نی سایت قابلیت بلاک کردن داشت خیلی بکار میاد 😁
مهم نیس ولی معمولا جدا میدن اولش رو پاکت همه نمی بینن و کلا به چشم نمیاد که پول دادی

اونم همینو میگه فک کنم اشتباه کردم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت