2777
2789

سلام دوستان.من کاربر قدیمی ام.نمیخاستم شناخته بشم یا فامیل یهو ببینن بااین کاربری جدید اومدم.

من تولد همسرم دوهفته پیش بود.من با یه نوزاد۲۰روزه یه تولد درست حسابی براش گرفتم.اومدن دکور زدن خونمون.خونمون تقریبا بزرگ محسوب میشه کلی فامیل دعوت کردم و دوستاش و کلا کسایی ک دوسشون داشت و تمام کارهارو بخاطر اینک خرج زیادنشه خودم انجام دادم آشپزی ژله و دسر و فینگر فود و......دست تنهاا و اینک قرار بود سوپرایز بشه و من همش قایمکی انجام دادم

اصفهان زیباااا🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما قبل عید اسفند یه موقعیت خرید مغازه برامون پیش اومد که ما بخاطر پولش که واقعا ارزون بود و طرف میخاست کلا مهاجرت کنه تمااام چیزایی ک داشتیم ک میشد تبدیل ب پول کرد انجام دادیم و در واقعا صفرشدیم.عیدم نرفتیم هیچ جا چون من زایمان کردم.فک کن ماشین و طلا و کلا هرچی ک بگی ۳۰۰ملیون قرض کردیم.فقط همین خونه ک هستیم موند برامون انگار .کلا پول زایمانم از مادرم گرفتم

اصفهان زیباااا🌱

همسر من بی نهااایت عاشق کفش هست.و کلا از عاشقان کفش های برند و هیچ کفشی هم غیر برند نمیپوشه.نگید ک اومدی کلاس بزاری نه بخدا قسم.مثلا همسرم لباس معمولی ساعت ادکلن معمولی ولی عاشق کفش برند.همش تواین سایت های آدیداس و نایکی و...میچرخه

اصفهان زیباااا🌱