2777
2789
عنوان

بیقراری نوزاد 11ماهه

240 بازدید | 16 پست

پسرم ازسرشب تاحالا بیقراره و مثل حالت ترش کردن داره توخواب بیدارمیشه گریه شدید میکنه امروز شیرخشک ببلاک واسه اولین بار بهش دادم خورد ممکنه مال اون باشه؟ شیرخشکی نیست شیرخودم میخوره فقط به خاطر تپل شدن این شیرخشک خریدم تازه رفلاکس هم هست ببلاک ARبود

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه رفلاکسشو بدتر کرده  برمیگرده تو حلقش شیر زیر سرسو شیب دار کن شربت سانستول زینک بده اشتهاش زیاد میشه میخوره غذا تپل میشه دیگه شیرخشک نیاز نیست مثل دختر من که رفلاکس داره

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️
وزنش کم بوده یعنی؟

آره خیلی لاغر کوچیکه سر ازخود براش گرفتم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اره دیگه رفلاکسشو بدتر کرده  برمیگرده تو حلقش شیر زیر سرسو شیب دار کن شربت سانستول زینک بده اشت ...

خسته شدم دیگه اصلا حالا قبل اینکه شیرخشک هم بدم کلا یه هفته ای میشه همش آب میاد تودهنش. دخترشمادارو چی میخوره

اره دیگه رفلاکسشو بدتر کرده  برمیگرده تو حلقش شیر زیر سرسو شیب دار کن شربت سانستول زینک بده اشت ...

زینک واسه رفلاکس ضررداره شدیدش میکنه

خسته شدم دیگه اصلا حالا قبل اینکه شیرخشک هم بدم کلا یه هفته ای میشه همش آب میاد تودهنش. دخترشمادارو ...

دارو اصلا نمیدم اخه هرچی دکتر میبرم میگن خودش خوب میشه با گذشت زمان دخترم شیر و پنیر ماست نمتونه بخوره بخوره بدتر میشه تو خواب سرفه میکنه منم مراعات میکنم تا کم کم خوب بشه 

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️

خب سرخود نباید می‌گرفتین احتمالا واسه همونه من دخترم از دو ماهگی ببلاک میخورد از چهار ماهیگی arمیخورد چون رفلاکس شدید داشت یکم طول می‌کشه که عادت کنه ....ولی بهتره به دکت رش بگید

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دارو اصلا نمیدم اخه هرچی دکتر میبرم میگن خودش خوب میشه با گذشت زمان دخترم شیر و پنیر ماست نمتونه بخو ...

چندماهشه؟ اتفاقا من امروز ماست هم دادم نکنه ازماست بوده چون بعدماست بالا آورد من فکرکردم ازشیرخشکه

خب سرخود نباید می‌گرفتین احتمالا واسه همونه من دخترم از دو ماهگی ببلاک میخورد از چهار ماهیگی arمیخور ...

دل درد نداره ببلاک؟ 

خب سرخود نباید می‌گرفتین احتمالا واسه همونه من دخترم از دو ماهگی ببلاک میخورد از چهار ماهیگی arمیخور ...

دخترشما دارو هم میخوره واسه رفلاکس؟ 

دارو اصلا نمیدم اخه هرچی دکتر میبرم میگن خودش خوب میشه با گذشت زمان دخترم شیر و پنیر ماست نمتونه بخو ...

من نکسیوم میدم