2777
2789
عنوان

ماجرای من با حس شیشمیا

178 بازدید | 20 پست

سلام اقا ماجرا از این قراره ک من حدودا 1 ماهه بشدت واسه یه ازمونی ک دارم استرس دارم و توی تایم استراحتام تا اینجا حس شیشمی میدیدم میپریدم یقه شو میگرفتم ک ازمونم خوب میشه یانه. چشتون روز بد نبینه یک درمیون خوب و بد میکردن و گاهی میشد چند میگفتن خوبه چند نفر میگفتن بده و منی ک مثلا پی کاهش استرس بودم قشنگ مثل دماسنج هی حالم بالا پایین میشد(لطفااا نگین خرافاته و فلان. خودم میدونم گفتم ک بخاطر استرس شدید میپرسیدم)

خلاصه ک از من ب شما نصحیت(هرچند من از خیلیاتون کوچیک ترم)نرین سمت این چیزا شاید یکی دوبار حالتونو خوب کنه ولی احتمالشم هست الکی حالتون بد بشه. منکه دیگ عمرااا سمت این چیزا برم شمام دیدین منو تو این تاپیکا فوشم بدین اساسی. ولییییی اخرش نفهمیدیم خوب میشه ازمونه یا ن    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی بخاطر تاپیکت اخر منم ازمون دارم هی میپرسم از همه حتی غیر حسس ششمی

یکی هم قرار بود  تک نیت بگیره 

فکنم نی نی سایت تعلیقش کرد نمیدونم فعلا پیامش تو گلوی اکانت من گیره ن میره ن میاد

🤣🤣🤣🤣

مرسی بخاطر تاپیکت اخر منم ازمون دارم هی میپرسم از همه حتی غیر حسس ششمی یکی هم قرار بود  تک نیت ...

اخ چ حس بدیههه

دیگ با تاپیک من بزار سرت ب سنگ بخوره سراغ این چیزا نری

شما که میگی بخاطر استرس بوده 

منم در عجبم از اونایی که التماس میکنن واسه شنیدن چرندیات اونایی که با هزار منت به عنوان مطلع از اسرار پنهان جهان 

میخوان در حد بله و خیر جوابشونو بدن 

یعنی اون دسته از آدما رو میبینم چقدر از قوه ی تعقل و تفکر به دورن که خودشون رو بازیچه ی این خل مغزای به گفته ی خودشون حس ششمی میکنن

تاسف میخورم با این افراد هموطن هستم اصلا🤭

یکیشون که یه روز کلی هم تهدید کرده بود که فقط در حد بله و خیر جواب میدم و در مورد فلان مبحث و بمان مبحث سوال نپرسید که جواب نمیدم اصلا و ...🤣

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
یچیز جالبترم اینکه همهههه شون تاکید دارن ک من حسم 90 درصد مواقعه درسته

یعنی فقط من بدبختبی اعتماد به نفس فکر میکنم همش رو اشتباه میگم؟😂💔

اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...🖤 و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری...🙂 ️ 
شما که میگی بخاطر اسنرس بوده  منم در عجبم از اونایی که التماس میکنن واسه شنیدن چرندیات اونایی ...

عی خدا

من واقعا اونایی ک از استرس میپرسنو هم درک میکنم هم میفهمم این شخص از استرس پرسیده ولی خب التماس واقعاااا عجیبه.

اونی ک میگین ک دیگ عالللی بوده

بعد دقت کردین از وقتی ی خانمی درباره چاکرا تاپیک زد و پربازدید شد دیگ نمیگن حس شیشم میگن ما چاکرا فلانمون بازه؟  

هر کی ب هرکیه. از این ب بعد توم به همههه بگو من حسام 120 درصد درسته    

بعد اشتباه میگم طرف خیطم میکنه اون صحنه فقط دیدنیه🥲💔

اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...🖤 و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری...🙂 ️