2777
2789
عنوان

بچه هاامشب واقعاغبطه خوردم

566 بازدید | 37 پست

امشب بادوست شوهرم رفتیم پارک خانمش خوب بودن باعزیزم عشقم هموصدامیزدن من باردارم نشسته بودم ب شوهرم گفتم بچه روببرپایین تاب سرسره برگشت بای لحن بدجلوهمه بلندشوبلندشوتنبلی روبزارکناریالاخدت ببرانقدخجالت کشیدم اصلاچشش ب کسی میافته خودشوعن میکنه 

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه جامث زن بیوه هام خودم تنهامیرم پارک هرجاک فک کنین یباراین خاک بسرجلوبقیه گفتم ببرتاب بده بچه روفاتحموخوند

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

گلم ناراحت نشو مردا همشون همینن ولی درمورد دوست همسرت هم بگم که اونا ام کلی دعوا و بحث دارن ولی باهم متحدشدن که وقتی بیرون با هم خوب باشن شماام همین کارو کن بگو بیرون باهام مهربونتر باش 

آخی چه بد شوهر منم جلو بقیه خودشو عن میکنه

ریدن ب هیکل همشون ببخشین مثلاباسواده اوناسوادنداشتن بلانسبت همه اماشعوره شوهرش عالی بود

هییی امروزمنم به شوهرم میگم محبت نمی خوام فقط بددهنی نکن اینم جلو بقیه خودشوگم می کنه بهش میگم زنومرد بزرگ میکنه وقتی جلو بقیه احترام بزاری بالحن خوش صداکنی خانمتواونوقت ببین بقیه چه جور رفتاری کنن

ببخشیدا شوهر شما واقعا رفتارش بد بوده ولی درمورد دوست همسرتون.ما یه فامیل داریم باهم چنان دعوایی میکنن همشم کار به شکایت میکشه..طرف زنشو نصف شب شهر غریب بیرون کرد از خونه.سردعواهاشون شوهرش سه شب بازداشت بود ولی تو جمع همش با عشقم و عزیزم همو صدا میکنن.اونوقت شوهر من تو خونه از گل نازکتر بهم چیزی نمیگه ولی تو جمع اصلا بهم توجهی نداره.

ریدن ب هیکل همشون ببخشین مثلاباسواده اوناسوادنداشتن بلانسبت همه اماشعوره شوهرش عالی بود

اره اما منم حااال شوهرمو میگیرم اون سری جلو جاریم دم در اورد گفتم بریم گفت نمیام میخوام تا ساعت ۱۰ بشینم اینو ساعت پنجو چهلو پنج دقیقه گفت (جاریمم بهم پوزخند زد)ساعت ۶ سوار ماشین شدیم و رفتیم😃بهش گفت جلو بقیه تو روم در نیا عنت میکنم