2777
2789

خب خب خبببب

میخوام دستور ساده یه گوجه سبز خوشمزه تر رو بهتون بدم😀خودم خیلی گوجه سبز دوست نداشتم ولی عاشق این مدلیشم

اول گوجه سبز ها رو بکوبین طوری که بشکافه ولی له له نشه

بعد روش نعنا خشک و نمک بریزین بعد یخ خورد شده و بعد ابغوره

اینا رو باهم هم بزنین به خورد هم برن بعد بخورین به همین سادگی

همین الان من داشتم میخوردم جاتون خالی😀

اینم عکسش

https://s8.uupload.ir/files/img_20230428_234335_xkvh.jpg

زندگی خودمه باید به ساز خودم برقصه🦥💜                                                            ‌                      

اب دهنم راه افتاد 😂

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوجه سبزو با چاقو قاچ قاچ کنید بریزید تو یه لیوان روش نمک بریزید اووووف

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

اوففففف.

حالا با گلپر هم بخورید اصلا یه چیز خاصیه 

به بههههه.

خدایا زنده نگهمون داره گوجه سبز بزنیم فردا😂

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱