2821
2789

من خودم به اندازه یه دنیا استرس دارم  که ایا رو بچه اثر کرده یا نه دو هفته باید بگذرع که برسم هجده هفته بتونم سونو انومالی و امینوسنتز بدم  بعد خواهر شوهر اومده میگه وای خیلی نگرانم اصلا شکم نداری بچت نکنه وزنش خوب نباشه  انگار از همی الان شکون مریضی براش زدن 

کسی تو بارداری ابله گرفته که بچش سالم دنیا اومده باشه؟؟؟

من ۱۶ هفته هستم  اصلا شکم ندارم  طبیعی هست ؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الان ابله گرفتی یا شکم مداری مشکلت کدومه؟؟

اگه قبلا ابله تو بچگی گرفتی خوب مشکلی نیست

شکم اول از ۱۸ هفته رشدش شروع میشه 🙁🙁🙁 وزن گیری بچه هم سه ماهه سومه بچه فیل که نیست

اونی که شکم داره پی و دنبه خود مادره

>*
بگو ب خواهر همسر که سکوت کنه . چرا باید امنیوسنتز شی؟  سفت و سخت بسپر ب خدا .  گرنگهدار ...

که ببینیم ویروس ابله از جفت به بچه رسیده یا نه 😭😭 خیلی ناراحتم میکنن من لاغرم  به جایی اینکه حالمو بپرسه اومده میگه صاف بودی صاف تر شدی

من دوستم گرفت ماه آخر کارش به بیمارستان و ای سی یو کشید خیلی حالش بد بود ضربان قلبش خیلی بالا رفته بود. حتی آمپول ریه زدن براش که بچش زنده بمونه. ولی شکرخدا مرخص شد بچشم سالمه، چند وقت دیگه زایمانشه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

که ببینیم ویروس ابله از جفت به بچه رسیده یا نه 😭😭 خیلی ناراحتم میکنن من لاغرم  به جایی اینکه ...

منم تا سه ماه وزنم ثابت میموند . و کلا با اومدن بچه همه چی تموم میشد.تازه دوران شیردهی اینقدر وزنم کم میشد از ریخت میفتم که آدم های بی‌شعور اطرافم دائم میگفتن چرا این شکلی شدی و ...  . بهشون بگو من اروپایی بارداریم رو سپری میکنم. اصلش هم‌همینه ک خودت خیلی وزن‌نگیری و چاق نشی . شایدم از روی حسادته. تاثیر نگیر ازشون . ٪)

الان ابله گرفتی یا شکم مداری مشکلت کدومه؟؟ اگه قبلا ابله تو بچگی گرفتی خوب مشکلی نیست شکم او ...

تو بچگی ابله نگرفتم متاسفانه من به جز سالم بودنش الان فکری ندارم  اینا همشون چاق و کوتاهن شکم زیاد میارن حالا براشون خیلی تعجب اوره شکم ندارم میان و به دردام اضافه میکنن 

منم تا سه ماه وزنم ثابت میموند . و کلا با اومدن بچه همه چی تموم میشد.تازه دوران شیردهی اینقدر وزنم ک ...

اصلا با خودشون نمیگن این بارداره گناه داره حرف منفی نزنیم بهش من ۱۶۴قدمه  قبل بارداری۵۵ کیلو بودم به خاطر ویارام شدم ۵۲ کیلو  همشون بالای ۹۰ کیلو هستن