2777
2789
عنوان

درون گرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 29 پست
درون گرا با کسی اوکی باشن باهاش برون گران دیگه حس نمیکنی درونگراست :/ 

دقیقا 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم درونگراها با کسایی که خیلی دوسشون دارن برون گرا میشن همیشه هم ساکت نیستن

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
یادمه یه جا خوندم میگفت آدم های درون گرا ذاتا اینطور نبودن، یه اتفاقی تو زندگیشون افتاده که دیگ برو ...

دقیقا 

من تا کلاس پنجم خیلی برون گرا بودم وسط سال آبله مرغان گرفتم یه هفته خونه بودم.با اینکه هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد و من استراحت میکردم ولی وقتی خوب شدم و برگشتم مدرسه و کلا از اون تاریخ درون گرا شدم

ولی آدم قابل تغییره 

من یک عدد درون‌گرا بودم که خودم رو تبدیل به برون‌گرا کردم

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

من درون‌گرام و صمیمی ترین دوستم برونگراست 

و میبینم که چقدر اذیت میشه وقتی که من و اون تنهاییم چون من صحبت خاصی ندارم تمام حرفام و تو نگام خلاصه میکنم واقعا احساساتم و با نگام میتونم برسونم...ولی اون پر انرژیه خودم بابتش خیلی ناراحتم ولی واقعا نمیتونم کاری بابتش کنم فقط تنها راهکارم اینه که بریم بیرون بچرخیم یا اینکه با اکیپ باشیم...

باید توی انتخاب پارتنر دقت کرد ک تایپ شخصیتیتون با هم هماهنگ باشه

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
ولی آدم قابل تغییره  من یک عدد درون‌گرا بودم که خودم رو تبدیل به برون‌گرا کردم

درون‌گراها ی محیط امن دارن اگه از اون دایره امن دورشون خارج بشن میشن برون‌گرا  باید خیلی تلاش کنی و با خودت کلنجار بری ک از این محیط خارج بشی من چند بار خواستم ولی اصلا برون گرا بودن باهام نساخت و برگشتم 

همه مثل هم نیستن...

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
درون‌گراها ی محیط امن دارن اگه از اون دایره امن دورشون خارج بشن میشن برون‌گرا  باید خیلی تلاش ک ...

منم سخت بود ولی خوب شد دیگه عادت کردم 

بعضی وقتها میرم حال قبل ولی خوب باز نمیزارم عادت کنم

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
منم سخت بود ولی خوب شد دیگه عادت کردم  بعضی وقتها میرم حال قبل ولی خوب باز نمیزارم عادت کنم

چقدر خوب امیدوارم منم بتونم

چجوری

وقتی ازدواج کردم خانواده شوهرم و جاریهام خیلی برون گرا بودن من برعکس بشدت درون‌گرا 

خلاصه خیلی اذیت میشدم چون موقعیت زندگی و شهری که زندگی میکردم و چهره ام کمی از مال اونا بهتر بود فکر میکردن خودمو میگیریم خیلی کنایه میزدن یا سرد شده بودن و همینطور اطرافیانشون در این وسط جاریم خیلی سو استفاده می‌کرد و بدتر خودشو خونگرم نشون میداد از قضا من چون سیاستم خوبه سعی کردم از رفتار جاریم تقلید کنم و ادا برونگراها رو دربیارم ودر آخر بعد از مدت زیادی دیدی این اخلاق دیگه عادتم شده و من از اونا خونگرم تر شدم و خود بخود تغییر اساسی و چشمگیری کردم از اونا هم بیشتر 

الان ۱۴ ساله میگذره و شخصیتم کلن عوض شده

منم سخت بود ولی خوب شد دیگه عادت کردم  بعضی وقتها میرم حال قبل ولی خوب باز نمیزارم عادت کنم

بخوای میتونی عزیزم هیچ چیز غیر ممکن نیس