2777
2789
عنوان

کیا برند آرایشی مک استفاده کردند؟

620 بازدید | 28 پست

سلام

میخوام  از  برند مک البته آمریکایی کرم پودر بخرم با یک پرایمر خوب تقریبا دو تومن درمیاد اونایی که استفاده کردند راضی بودند؟ کانادایی هم هست اون چطوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنکک داشتم ازش قبلا به نظرم خوب بود .و به پوستم میخورد 

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

من رژشو دارم خیلی خوبه شنیدم کرمپودرشم عالیه برا مراسم و اینا پوشانندگیش خیلی خوبه

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚

برای استفاده روزانه میخوای خیلی سنگینه چون پوشش دهی بالایی داره  

معمولا همیشه برای میکاپ های سنگین محفلی توی سالن ها استفاده میشه 

اگه پوست خوبی داری که نیاز به پوشش دهی زیاد نخواد از بی بی کرم ها یا محصولات سبک تر استفاده کن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

عالیه عزیزم منم مارک اصلیشو میزنم عالیع کرمپودرش حتا بدون پرایمر هم خیلی جواب میده ولی با پرایمر نور علی نوره من خط چشمشم دارم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
عالیه عزیزم منم مارک اصلیشو میزنم عالیع کرمپودرش حتا بدون پرایمر هم خیلی جواب میده ولی با پرایمر نور ...

اگ ممکنه لطف کنی عکسشو بزاری 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97