2777
2789
عنوان

حسودیم میشه به شوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4963 بازدید | 129 پست
فش میدم ولی گزارش نزنید باید بگم اینو به قول اون حرفه اونقدر واسه پارتنرتون ج.....ده باشید که ج.... ...

حالا اگه ما ج...نده بشیم شوهر خرمون سر ب زیر میخاد کلا هرچی هستیم برعکسشو میخاد لاشی سگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دده جان نشد ک😂 بابا سریع  بزا پاک کن کرد کجا هستن؟

بجنورد

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
اها عزیزم  اسرار نمیکنم برا عکس هرجور خودتون راحتین❤️🌹

فداتشم کلا عکس تو فضا عمومی نمیذارم ببخشید گلکم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
حالا اگه ما ج...نده بشیم شوهر خرمون سر ب زیر میخاد کلا هرچی هستیم برعکسشو میخاد لاشی سگ

اینم هس😂خداروشکر فعلا سینگل به گورم🙂😂

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂