2777
2789
عنوان

با این نامرد بی شرف چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 133 پست
عزیز من چرا بحث میکینی😐 اون بچه سه ماهشهههه پس هرکس شرایط نگه داری بچشو نداشت باید دست بندازه گرد ...

هرکس نه

ولی بچه ای که بدنیا بیاد کلی چپ چپ نگاش میکنن محبت پدر نمیچشه

مادری که ازون پدر اسیب دیده و حتی نمیتونه در ظاهر تظاهر کنه که باباش بابای خوبی بوده و حتی چیز زیادی راجب طرف با ۳ ماه رابطه نمیدونه

این زندگی زندگی نرمالی نیس که بقیه بچه های ناخواسته ی توی عقد و بلافاصله بعد عروسی خواهند داشت

من مخالف سقط بخاطر بی پولی و وقت مناسب نبودن و نبود امادگی و این‌چرتا ام

اما این بچه بحثش جداس

شما از نبمه پر لیوان داری نگاه میکنی

من از نیمه خالی

هم نظر شما محترمه

هم‌نظر من قابل بازنگری

در آخر انتخاب با اسیه

ولی از الان باید بدونه اگر یک درصد خواست اون بچه رو نگهداره باید هم‌پدرش باشه هم‌مادرش هم‌حامیش هم یه ادم‌باحوصله و صبور و بی کینه با یه دل صاف ...تا حداقل از لحاظ روحی بچه کمی ارامش داشته باشه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا الان با این ادم نجس چه کنم جوری میگه بچه رو یکشنبه میام بریم بندازیم که انگار خداست بچه منم ...

درک میکنم قلبت شکسته ولی این آدم به قول خودت نجس نه بابای حسابی میشه برای بچت نه شوهر میشه واسه تو

عین زباله بندازش بره و خودتم بچه رو بنداز حضورش ب چه کارت میاد؟ 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

انتقام چی ؟ شما ۳۵ سالته باخاست و رضایت خودت رفتی باهاش س‌....کس کردی اونم دیده براحتی بهش دادی قید اردواج باهاتو زده ‌. چ بچه باشه چ نه . اون حتی الان شک داره بچه از خودش باشه 

این ادم ۴۵ سالشه من ۳۵ کارخونه داره و چون پول داره خدا رو بنده نیست

باز حداقلش اینه که کم‌سن نیستی خداروشکر فک کردم کم سنه ایشون که زیر بار نمیره

اگه نوجوون میبودی واقعا نمیدونستم چی باید بگم 

خداکمکت کنه هرچی صلاحته اتفاق بیفته عزیزم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
انتقام چی ؟ شما ۳۵ سالته باخاست و رضایت خودت رفتی باهاش س‌....کس کردی اونم دیده براحتی بهش دادی قید ...

من کار استارتر رو‌تایید نمیکنم

ولی حالا اگه اسی نمیرفت باهاش، اون باهاش ازدواج میکرد؟ که شما میگین چون راحت قبول کرده قیدشو زده؟

انتقام چی ؟ شما ۳۵ سالته باخاست و رضایت خودت رفتی باهاش س‌....کس کردی اونم دیده براحتی بهش دادی قید ...

چقد تلخ حرف میزنی

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند

اگه بچم سالم باشه من چطور راضی بشم بکشمش! این حجم از بی شرفی تو یه ادم  چطور جمع میشه اخه

الان که فهمیده واقعیه جای اینکه خودشو برسونه میخواد یکشنبه برا قتل بچش بیاد

تروخداااا برام دعااااا کنین برا بچم دعااا کنید

روی صحبتم با اوناست که میگن چرا باهاش رابطه داشتی! شما اگر ازدواج دومت بود و باکره نبودی! اگه طرف مقابلت از خاستگاری رسمی جلو اومده بود و سه هفته دیگه عقدتون بود و ازتون یه دفعه تقاضای رابطه میکرد که ببینه از نظر جنسی به هم میخورید یا نه و تاکید میکرد رابطه براش خیلی مهمههه دلیلتون برای مخالفت چی بود؟؟؟ نامحرمید که صیغه میخوندین. اگه امتناع میکردین اون فکر نمیکرد مشکلی دارین که دارین مخفی میکتین؟ اون میگفت حتی رو رنگ بدن هم حساسه.... و ضمنا ادمی که انقدر بی غیرت و بی شرف و بی مطیولیتی که قبل عقد اینکار با من کرد بعد عقدم خیانت میکرد . این ادم وقتی ازم خاستگاری کرد دوتا زن داشت که هر دو رو با هم طلدق داده بود. دختر عمه زنش بخدطر خوش هیکلیش روی زنش گرفته بود. باهاشون رابطه سه نفره داشته. همه اینا رو اواخر رابطم فهمیدم. هر دو زناش بهش خیانت میکنن میرن مسافرت پسر میارن ویلای شمال. این میفهمه باز طلاقشون نمیده فقط اونجا میزنتشون . فیلمای دوربین مداربسته ویلااا رو منم دیدم!!!!. اولی رو نگه میداره دومی رو رد میکنه. زن اولش سال بعد این بار پسر میاره خونههههه و این بار باهاش دعوااا میکنه زنه قهر میککه  و بعد ۸ ماه طلاقش میده!!  و جالب اینجاست این ادم مریض بعد بهم زدن با من عید با زن اولش و پسرش رفته بود شمال و هر دو هی عکس استوری میکردن

من از طریق زن اولش بهش رسوندم که باردارم و اگه اون ادم تا ظهر پیداش نشع به پسرشون میگم مامان و باباش چقدر کثزفن

اینا با زندگیه من و این بچه بازی کردن

دروغ گفتن خیانت کردن مسیولیت گندی که به زندگیم زدن گردن نگرفتن

روی صحبتم با اوناست که میگن چرا باهاش رابطه داشتی! شما اگر ازدواج دومت بود و باکره نبودی! اگه طرف مق ...

عزیزم یه عده مدلشون همینه.

نفهمیده و نسنجیده فقط سرزنش میکنن و زخم زبون میزنن.

برای منم خیلی پیش اومده اینجا.

روی صحبتم با اوناست که میگن چرا باهاش رابطه داشتی! شما اگر ازدواج دومت بود و باکره نبودی! اگه طرف مق ...

ببحشیدگلم ماجای شمانیستیم اماعقل حکم میکنه حتی اگه سه هفته دیگ عقدتون بوده حتی باوجودصیغه نبایدواردرابطه میشدی تاعقدرسمی نشده بود

عموهام فهمیدن 

قیامت شد ... هر آن چیزی که فکر کنید و هر تحقیری رو متحمل شدم. انقدر پای تلفن گریه کردم انقدر سرم داد کشیدن و تحقیرم کردن به خونریزی افتادم رفتم بیمارستان

خبری از اون نامرد نبود...با همسر سابقش صحبت کردم..با همسر دوستش به هر طریقی پیامم بهش رسوندم... به خواهرم زنگ زد...گفت من باور نمیکنم... خواهرم گفت چیو باور نمیکنی از خوتریزی بیمارستان رفته برو اونجا با چشم خودت ببین... به خواهرم گفت سونوگرافی جعلی درست کردین برام فرستادین... با این حال هفته دیگه از سفر میام بریم دکتر!!!

عموم که فهمید اون جدی نگرفته موضوع رو به داماد خانوهدشون گفت. اون به خواهرش...و خواهرش به ۵ تا از برادراش...با خواهرش تلفنی صحبت کردم گفت ما پشتت هستیم. همه جوره. میگیم بیاد عقدت کنه! اون تو این مدت یه زن صیغه کرده میگیم بهم بزنه بیاد عقدت کنه به خواهرش گفتم اون هیچ وقت برای بچم پدر و برای من شوهر نمیشه

۳ روز بعد اون خودش رسوند بیمارستان! جلوی بیمارستان همه دردام رو فریاد کردم سرش. هر چیزی که لایقش بود بهش گفتم. وقتی باور کرده بود که دنیااا فهمیده بودن!

رفتیم سونوگرافی... به عنوان همراه اومد داخل.. به مانیتور نگاه نمیکرد.. سرش داد زدم که اونجا رو نگاه کن بچه گربه نیست...اون بچس میخوای بکشیش...هرکاری کردم نگاه نکرد میگفت اون یه تیکه خونه بچه نیست! 

امروز  ۱ صبح وقت سقط داشتم... رفتم بیمارستان اونم اومد..دیروز چندین نفر تماس گرفتن که مرتکب قتل نشو... سونوی ان تی بچه مشکوک به بیماری قلبی یا سندرم بود.ولی قطعی نبود...دیشب زنگ زدم بیمارستان هزشون خواهش کروم باهام همکاری کنن صبر کنم جواب ازمایش خونشم بیاد... شاید اولین مادری باشم که میگم کاش جواب ازمایش خونش خوب نباشه تا بدون عذاب وجدان اینکار کنم

وقت سقط رو انداختم یکشنبه.... با بچم دوباره برگشتم خونه...احساس کروم برای زنده موندنش کمی زمان خریدم... شاید اون مرد نظرش عوض شد... تنها چیزی که ازش خواستم یک شناسنامه برای بچه بود..امروز ازش خواهش کردم بزاره بچم بغل کنم و نندهزمش و عقد کنیم...گریه کردم...قبول نکرد...گفت ایشالله ازدواج میکنی دوباره بچه دار میشی

برام دعا کنید

کاش قلب منم با بچم وایسه