2777
2789

خشکشویی دارن .......خانما خشکشویی هایی ک لباس رنگ میکنن تیشرت وایتکسی هم رنگ میکنن؟ ی لکه اس طوسی عع🤔

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
سلام ببرید نشون بدید قبلا که همه مدل لباسی رنگ میکردند وایتکس رو دور کنید ازلباساتون

سلام خداکنه بشه طوسی رنگ میکنن؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن طوسی نمیشه میتونی سیاه یا قهوه ای  کنی لباست رو من خودم تو خونه رنگ میکنم فکر کنم سورمه ای ام بشع

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

ن طوسی نمیشه میتونی سیاه یا قهوه ای  کنی لباست رو من خودم تو خونه رنگ میکنم فکر کنم سورمه ای ام ...

وای مطمعنی تیشرته طوسیه اخه 

ن طوسی نمیشه میتونی سیاه یا قهوه ای  کنی لباست رو من خودم تو خونه رنگ میکنم فکر کنم سورمه ای ام ...

رنگ طوسی نمیفروشن عطاریا؟

رنگ طوسی نمیفروشن عطاریا؟

ن فقط قهوه ای سیاه با اگر اشتباه نکنم سورمه ای  سورمه ای رو مطمین نیستم 

میتونی کل لباس و بندازی وایتکس سفید ش 😐

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

سلام خداکنه بشه طوسی رنگ میکنن؟

بله ببرید نشون بدید 

اگر جنسش رنگ پذیر باشه رنگ میکنند

عروسمون سالها پیش لباس عروسش رو داد ازسفید به سرمه ای تبدیل کردند چند تاعروسی پوشیدش اخه حیف بود و دوست نداشت که همه جا سفید بپوشه

بله ببرید نشون بدید  اگر جنسش رنگ پذیر باشه رنگ میکنند عروسمون سالها پیش لباس عروسش رو داد از ...

خداکنه