2777
2789

نه من که حالم بد میشه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طرف پرستاره اره

وقتی که صدای جنگنده ها رو شنیدم و وقتی که برای خلبان اون جنگنده مهم نبود داره چه کسیو میزنه وقتی نمیتونستم تشخیص بدم کدوم وری باید فرارکنم وقتی نمیدونستم کیو نجات بدم وقتی نتونستم داروهامو بردارم وقتی که داداشم توی بغلم میلرزید و درست وقتی که نتونستم کفش بپوشم و زمین پر از شیشه بود وقتی که گوشیمو پیدا نمیکردم که از بابام بپرسم زندس یا نه وقتی که همه جا پر از دود بود و هیچ کسیو نمیدیدم مادر تک تکتونو یاد کردم🙌🏻باشدکه رستگار شوید محدوده ی پایان نامم بمبارون شد و چند ماه زحمت و هزینه و تحمل کردن سرما و اون همه ذوق برای منطقه به اون زیبایی در چشم به هم زدنی پودر شد و من نمیدونم پاچه ی کیو بابتش بگیرم🤷🏻♂️به هرحال خدا بهتر میدونه شاید محدوده ی جدید بیشتر باعث پیشرفتم بشه

اره

منم یه روزی...با معجزهٔ خدای مهربونم به آرزوم میرسم و میدونم اون روز خیلی نزدیکه :)🌱🙂✨••• خدایا من تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت مثل قبل ازت نا امید نشم، انقدر امیدوار میمونم تا خودت جواب دل بی قرارمو بدی قربونت برم❤️••• خیلی دوستت دارم خدا :)😍🌱♥️ •••  یه صلوات برای عاقبت بخیری خودم و خودت میفرستی دوستم؟🙃🌱🖇️•••

مگه میخواد سرم بزنه برات که رگ دستت براش جذاب باشه پول اخلاق محبت کلامی

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز