2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ریز ریز حس میکنم حرکاتشو 

خوشبحالت کاش دختر منم تکون بخوره نگران اینم هستم،کلا همش استرسه کاش زودتر فارغ بشم

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
خب دوست ندارم درد و فشار و یچیزی توم هی تکون بخوره و عذاب بکشم 

به هر حال حسش قشنگه.ایشاالله برای شما هم هر چی به صلاحتونه اتفاق بیفته

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
از علایمت میگی ؟؟؟

ببین من علایمم جوری بود همه میگفتن پسره،،تهوع اصلا نداشتم اصلا از هیچی بدم نمیاد فقط بعضی وقتا کمر درد میگرفتم همش شک میکردم باردارم انقد بی علایم بودم،اما خوابم زیاد شده بود

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
من دوست ندارم 

خب ایشاالله خدا بهت نده. البته ببخشید چون خودت اصرار داری که دوست نداری گفتم دعای خوب کنم درحقت

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
خوشبحالت کاش دختر منم تکون بخوره نگران اینم هستم،کلا همش استرسه کاش زودتر فارغ بشم

ایشالا با یه زایمان راحت نی نی تو بغل می‌گیرد.نگران نباش منم سر دخترم اصلا تا ۲۰ -۲۱ هفتگی حس نمیکردمش ولی سر این از ۱۸ هفته حرکات ریزشو گاهی متوجه میشم

من دقیقا برعکس شمام

جنسیت بچت معلوم نشده؟خودت بیشتر دوس داری چی باشه

ایشالا با یه زایمان راحت نی نی تو بغل می‌گیرد.نگران نباش منم سر دخترم اصلا تا ۲۰ -۲۱ هفتگی حس نمیکرد ...

این پسره؟