2777
2789
جدیدا صورتش خیلی جوش میزنه، باعث شده خواستگاراش که پیگیر بودن بی خیال شن، اینم افسرده شده! مامانم خیلی غصه میخوره:( تنبلی تخمدان داره و دکتر قرص داده هفته دیگه هم میره پیش دکتر نخعی، برای پوست به نظرتون درست میشه؟
** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
لیشتر به خاطر مامانم ناراحتم همش به این بیچاره پرخاش میکنه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﺳﻨﺶ ﺯﻳﺎﺩ ﻧﺸﺪﻩ اﻣﺎ ﭘﻴﮕﻴﺮ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮا ﺩﻛﺘﺮ
ﭼﺮا ﻣﻦ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﻧﻤﻲ ﺧﻮﺭﻡ! ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﻳﻜﻲ اﺯ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﻣﻨﻮ ﺧﻮﺭﺩﻳﻦ 😢😢😢 (ﻗﺎﺗﻞ ﺯﻧﺠﻴﺮﻩ اﻳﻴﻢ)
انشاالله خوب میشه عزیزم. درهرصورت این جوشها یه علتی دارن. منم یه مدت به شدت جوش میزدم طوری که خجالت میکشیدم کسی منو ببینه . خیر ببینه دکتر پوستم گفت اول آز هورمونی بده. بعد مشخص شد مشکل کبدی دارم. خدا رو شکر دکتر کبد کمکم کرد و بعد مدتی هم جوشها از بین رفت و هم کبدم خوب شد
ای برده امان از دل عشاق کجایی تا سجده گزارم
خب این استرس براش قطعابدتره وخودش باعث تحریک بیشترجوش میشه. .....اگه مشکل تخمدان داره بره دکترایشالله خوب میشه. ...
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
خیلی ناراحته مارو هم عذاب میده! بیچاره مامانم کمرش اود کرده نمیتونه تکون بخوره اینم که همش با پرخاش هاش داغونمون کرده!