کارش چطوره؟ ۲۳میل ندم آخرش پشیمون شم؟ هزینه آتلیه هم با خودمون یا با هزینه عمل حساب میشه؟
آتلیه جداس هزینش. ببین من خودم بینیم استخونی بود، دراز بود، بزرگ بود، کج بود، قوز داشت، سر پایین بود، سوراخاش نامتقارن، کلا بگم داغون بود از هر لحاظ عکسشم بخوای میفرستم. بینیمو خیلی خوب عمل کرده. هر کی میبینه میگه تغییر کردی و از لحاظ تنفس هم مشکلی ندارم ولی خودت باید بری مطبش ببینی چند نفر رضایت دارن.
کارش چطوره؟ ۲۳میل ندم آخرش پشیمون شم؟ هزینه آتلیه هم با خودمون یا با هزینه عمل حساب میشه؟
پیج اینستاشم اینه drnabipour ببین دماغا رو. اگه میخوای حتما مطبشم برو سر بزن از مراجعینش که عمل کردن بپرس ایا راضی هستن. در کل به منم ایشونو معرفی کردن و الانم راضیم
جوابتو دادم نمیدونم چرا بهم ریخت جملاتم. من بینیم استخونی بود، قوز داشت، انحراف داشت کج بود، سوراخاش نامتقارن بود، بزرگ بود، تنفسم خوب نبودم، سر پایین بود، کلا هر چی ایراد تو بینیم بود. دکتر نبی پور خیلی خوب عمل کرد دماغمو طوری که هر کی میبینه منو میگه تغییر کردی و قشنگه دماغت. مشکل تنفسی هم ندارم. هزینه اتلیه جدا هست عزیزم. و اینکه پیج اینستای دکتر رو بهت دادم ببین دماغا رو و حتما خودت برو مطب دکتر از مراجعینش سوال کن که ایا راضی هستن یا نه. حتماااا خودت از نزدیک برو دماغارو ببین