2777
2789
نمیتونم برم کرمان کسیم ندارم چیکار کنم

خیلی میبینم که ارسال داره طلسم میفرسته ارسال میکنه شهر دیگع . آیدی روبیکاشو یا تلگرام بهت میدم بهش پیام بده بپرس شاید برات بفرستم هزینه ارسال هم با خودت

خواهرم عقده چنساله میگذره نمیره سر خونه زندگیش میونش با شوهرش خرابه میخام دوباره اوکی شن مث قبل

تو گوگل سرچ کن .یه زنی به پیامبر میگه برای مهر و محبت شوهرم دعا گرفتم .پیامبر میگه وای بر تو .روی از برگردان .میری دعا میگیری چون گناه کبیره انجام دادی بدتر و بدتر میشه .قانون رو انجام بده .اول باید استغفار کنیم .بعد هم باید به اهل بیت متوسل بشیم نه دعا نویس .منی که این حرف رو میزنم که کل پول خونمون به باد رفته و دست به دعا شدم که اون پوا برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو نهی میکنم از این کار .که به والله در ظاهر و باطنش گناه کبیره هست .اگه دنبال دعا هستی برو صحیفه ...

خخخخخخخ شما افکار پوسیده تو عوض کن عزیزجان سالها دعا و قرآن هرکاررررر هیچی جوابمو ندادتا رفتم سراغ دعا جواب گرفتم و حالا زندگیم از این رو ب اون رو شده و گناهش هم پای خودم اشکال نداره ما ک اینهمه گناه کردیم اینم روش چی میشه 

خواهرم عقده چنساله میگذره نمیره سر خونه زندگیش میونش با شوهرش خرابه میخام دوباره اوکی شن مث قبل

دعا از دعا نویس گرفتن چون گناه کبیره هست این سرانجامی نداره .یه قانون هست .ما باید از اهل بیت بخوایم .منی که اینو میگم کل پول خونمون از دست رفته و دست به دعا هستم که برگرده .

خب توعم ک میخای دعا کنی ک پول خونت برگرده

من خیلی آشفته بودم .توی همین نی نی سایت یه ختم ۴۰۰ استغفار در طول روز به مدت ۶۰ رو گفتن .و یکی دیگه الان روز سومم .و دعای حضرت سجاد رو برای رزق به فارسی میخونم .و زیارت از راه دور حضرت معصومه .چون چند بار حاجت گرفتم .به لطف خدا توی همین سه روز دو تا طلبمون برگشت ولی هنوز ختم تمام نشده برای پول خونه

خواهرم خیلی اهل دعا هست .زندگیش از هم پاشید .بدهکار شدن .اونم با چه مبلغی بالایی .دور دعا رو خط بکش که خیلی ثاثیرش منفیه .ما باید به اهل بیت رو واسطه کنیم که از خدا استجابت دعا رو بخوان .من اصلا به نماز علاقه ایی ندارم ولی دعا خوندن رو به شدت پیشنهاد میکنم عجیب استرس رو از بین میبره

بزن ذکر یا ودود تو نت میاره برا انواع مشکلات زن و شوهر انجام بدید ،پیش دعا نویس نرو یه سادات خانم تو ایتا بهتون ختم میده انجام بدید کارتون درست میشه ان شاءالله 

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸