خانما من بچه دوس دارم در عین حال از سرد شدن رابطم با شوهرم میترسم..یعنی آدمیم که خیلی برام رابطه مهمه ..اونایی که بچه دارن بیان بگن که تاثیری میزاره یا نه دوسالم هست خونه خودمم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله صد در صد تاثیر میذاره ممکنه دیگ رابطه تون کم بشه
جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ میکنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
بیشتر خیانت ها بعد بچه بدنیا اومدن شروع میشه. زن دیگ نمیتون تمام وقتش پای شوهر بزار. مثلا ما هروقت خواسیم رابطه داش باشیم بچمون بیدار شده نزاشته یا انقد خستم میکن من میلی ندارم ب برابطه کم کم سرد شدیم دیگ
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
بیشتر خیانت ها بعد بچه بدنیا اومدن شروع میشه. زن دیگ نمیتون تمام وقتش پای شوهر بزار. مثلا ما هروقت خ ...
منم دقیقا منظورم همین بود ببخشید اینجور رک میگم ولی خودم خیلی شیطونم و دوس دارم رابطممهیج و پر سر صدا باشه الان از همین میترسم که خب بچه باشه چقدر باید سایلنت واحتیاط کنیم