2777
2789

خانما من بچه دوس دارم در عین حال از سرد شدن رابطم با شوهرم میترسم..یعنی آدمیم که خیلی برام رابطه مهمه ..اونایی که بچه دارن بیان بگن که تاثیری میزاره یا نه دوسالم هست خونه خودمم 

سربچه اول از ماه هفتم شدید سرد شدم تا سه سال☹️کمکم خوب شدم دوباره باردارشدم ولی ایندفعه اصن سردنشدم😁

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صد در صد تاثیر می‌ذاره ممکنه دیگ رابطه تون کم بشه

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍
من باردارم ،از همون اول استراحت مطلقم و رابطه هم گفته نداشته باشیم ،از همون اول دیگه فعلا اینجوره&nb ...

خوب خودت نگران این نیستی که شوهرت چیکار میکنه خدای نکرده خیانت اینا نکنه 

بیشتر خیانت ها بعد بچه بدنیا اومدن شروع میشه. زن دیگ نمیتون تمام وقتش پای شوهر بزار. مثلا ما هروقت خواسیم رابطه داش باشیم بچمون بیدار شده نزاشته یا انقد خستم میکن من میلی ندارم ب برابطه کم کم سرد شدیم دیگ

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

سلام بی تاثیر که  نیست . ولی خودت چون بچه دوست داری دیگه اینقدر ها برات مهم نیست بیشتر متوجه بچه هستی . اگر با برنامه ریزی باشه به رابطه لطمه نمی زنه  

بزرگترین اعتیاد ما آدمها حرف زدن از مشکلاتمونه بشکنید این عادتو از خوشی ها بگید 
بیشتر خیانت ها بعد بچه بدنیا اومدن شروع میشه. زن دیگ نمیتون تمام وقتش پای شوهر بزار. مثلا ما هروقت خ ...

منم دقیقا منظورم همین بود ببخشید اینجور رک میگم ولی خودم خیلی شیطونم‌ و دوس دارم رابطم‌مهیج و پر سر صدا باشه الان از همین میترسم که خب بچه باشه چقدر باید سایلنت و‌احتیاط کنیم 

سلام بی تاثیر که  نیست . ولی خودت چون بچه دوست داری دیگه اینقدر ها برات مهم نیست بیشتر متوجه بچ ...

اگه شوهرت آدمی باشه که براش مهم باشه و شیطون باشه چی احتمال داره سرش جای دگه گرم بشه 

منم دقیقا منظورم همین بود ببخشید اینجور رک میگم ولی خودم خیلی شیطونم‌ و دوس دارم رابطم‌مهیج و پر سر ...

بچه دار ک بشی دیگ تمااام . باید دو سوته کار تمام کنی سریع و آرام تمومش کنی 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین