2777
2789

واس کیسه صفرا؟

من سنگ دارم میخام برم جای متخصص جراح عمومی 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر غیور جراح عمومی خیلی عالیه

فقط میرشاهی

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
راحت نوبت میده

آره راحت نوبت میده و اگه حوصله داشته باشی که بشینی بین مریض راه میدن ..زمان من منشی دکتر آدم خوبی بود ...دکتر فوق العاده با دانش و صبور و خوش اخلاقیه از اینا نیست که ندیده و نشنیده نسخه بده و تا میتونه به نفع بیمار نسخه میده ..باید ببینید تا متوجه بشین 

یه مرد خسته از دنیا 

سلام، میخواستم امروز تجربه ای که از دکتر احسان اکبری متخصص گوارش در مشهد رو داشتم رو بگم

چند روز قبل به خاطر جنگ ما از تهران به مشهد آمدیم و من درگیر دردهای گوارش بودم و در تهران آندوسکوپی انجام دادم و آزمایش به دلیل درد به دکتر اکبری مراجعه کردم تا تشخیصی با توجه به آندوسکوپی برای من انجام بدن و متوجه شدم کلینیک ایشون دقیقا به بنگاه شبیهه و کاملا کلاه بردارن

اول میپرسن دفعه اول هست که مراجعه میکنید؟ اگر بگید بله به شما وقت میدن و میگن یک کنسلی داشتیم میتونی بیای،در مرحله بعد دکتر با شما صحبت میکنه، هیچ معاینه ای انجام نمیشه، چند مریض با هم وارد دکتر میشن و دکتر با صدای کم صحبت میکنه که مریضهای دیگه متوجه حرفاش نشن،بعد به همه توصیه آندوسکوپی و کولونوسکوپی میکنه و میگه از دستگاه من دوتا تو ایران هست و بهترین تشخیص رو میده و به هوش مصنوعی وصله، بعد که خوب مخت رو شستشو داد بهت میگه اورژانسی وقت بگیر ، من دوهفته قبل آندوسکوپی انجام داده بودم و ایشون قبول نکرد و گفت با دستگاه خودم، بعد هم اسم چنتا مریضی رو میاره که آدم بترسه و ترجیح بده که خود دکتر کارش رو انجام بده، بعد میری پذیرش تا وقت بگیری، ازت بیعانه میگیرن بعد ی قیمت کمتر بهت میگن(مثلا به من گفتن 10/5میلیون)هزینه میشه،وقتی بهت وقت دادن بعد که میای آندوسکوپی یا کلونوسکوپی 8/5میلیون دیگه اضافه ازت میگیرن،میگن پول آزمایش و استفاده از هوش مصنوعی 

کار همینجا تموم نمیشه بعدش دکتر اصلا جوابی بهت نمیده و میگه دوباره وقت بگیر تا دکتر نتیجه رو بهت بگه، بعد زنگ زنگ زنگ و هیچکس پاسخگو نیست، فقط مراجعه اول رو جواب میدن و شماره ای که برای مراجعه بعد میدن هیچکس جواب نمیده. 

خواستم اینو به کسایی که تو نی نی سایت سرچ میکنن بگم چون خودم حالم خیلی بد شده از این کاری که با من کردم

آره راحت نوبت میده و اگه حوصله داشته باشی که بشینی بین مریض راه میدن ..زمان من منشی دکتر آدم خوبی بو ...

عزیزم من سحرم ماه است دنبال این دکتر هستم مطب جدیدشون رفتم کسی جوابگو نبود چندتا سوال دارم ازتون ممکنه یه ای پی تلگرام چیزی برام بفرستید یا من بفرستم براتون به این سایت وارد نیستم به راحتی نمیتونم تاپیک هارو پیدا کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید

سلام، میخواستم امروز تجربه ای که از دکتر احسان اکبری متخصص گوارش در مشهد رو داشتم رو بگمچند روز قبل ...

سلام من سحرم چندین ماهه پیگیر این دکتر هستم به مطب جدیدشون رفتم کسی جوابگو نبود ، به یکی از دوستان همینجا هم پیام دادم که اگه ممکنه شماهم آی دی تلگرامتون رو لطف کنید بفرستید یا من بفرستم چند تا سوال دارم در خصوص همین پزشک ممنون میشم راهنماییم کنید