2777
2789

کو عکس؟

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

سایه چشم چرا باید بلد باشی اصن؟

مگه برای بیرون رفتن سایه میزنی؟ ولکن بابا یه ارایش سبک بدون سایه بزن خودتو راحت کن😂♥️

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیر هر چشم 

سه نقطه کانسیلر با گاور بالا ک رنگش از پوستت روشن تره بزن 

با بیوتی بلندر بلند کن

یه ریمل بلند کننده بزن ولی جوری که مژه هات نچسبه 

تینت لب صورتی و نچرال 

با یه رژ لب جامد ( ماتیک) صورتی روشن چند نقطه روی گونه هات بزن و پخش کن حسابی 

جوری که معلوم نباشه زدی و یکم صورتی شن گونه هات

بسه همینقدر