2777
2789

🏦ما یک صرافی غیرمتمرکز هستیم که برای تکمیل نیرو آگهی دادیم.

👈👈یعنی کار ما دریافت ریال افراد و تبدیل اون به ارزدیجیتال موردنظر مشتری هستش.

اما به دلیل محدودیت تراکنش بانکی و سقف خرید مجبور به استخدام افراد برای پشتیبانی سفارشاتمون داریم

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
آدرسی کانالی چیزی نداره

محمد رضا رضائی خلجی:
سلام👋👋

عذرخواهی من بابت تاخیر در پاسخگویی رو پذیرا باشید.🙏

🏦ما یک صرافی غیرمتمرکز هستیم که برای تکمیل نیرو آگهی دادیم.
👈👈یعنی کار ما دریافت ریال افراد و تبدیل اون به ارزدیجیتال موردنظر مشتری هستش.
اما به دلیل محدودیت تراکنش بانکی و سقف خرید مجبور به استخدام افراد برای پشتیبانی سفارشاتمون داریم.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
به این صورت که وقتی سقف حسابهای تیم خودمون کامل میشه،سفارشات مشتری به حساب شما واریز میشه و شما از طریق صرافی به رمز ارز مورد نظر مشتری تبدیلش میکنید و به کیف پولشون منتقل‌میکنید.✅✅✅✅✅✅
💯تمام مراحل کار آموزش داده میشه خدمتتون.برای آشنایی اولیه لطف کنید به سوالات بنده اول فقط پاسخ بدید ،در آخر هم هر سوالی داشتید میپرسید و بنده پاسخگو هستم🗣🙏

⭕1- آیا داخل سایت صرافی ارزدیجیتال ایرانی حسابی دارید؟( 📍به سوالات بعدی در صورتی جواب بدید که جواب سوال اول بله هست.)
⭕2-حسابتون داخل چه صرافی ای هست؟
⭕3-سابقه ی انجام خرید و فروش داخل صرافی رو داشتید؟

👨🧑شما شماره حساب بانکیتون رو ارسال میکنید و من شمارو داخل صرافی که از همکاران بنده هستن تایید میکنم که شما با مجموعه ما فعالیت دارین و همکار ما هستین🤝 و وقتی مشتری پولی به حسابتون واریز میکنه،شما پول رو به شماره حسابی که بهمون اعلام میکنن واریز میکنید و سود خودمون داخل حسابتون میمونه تا تصمیم بگیریم براش.📊

✅واریزیها به سه صورت انجام میشه:

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

💢یک افرادی که میخوان ارز دیجیتالی رو بخرن و از ما سفارش میدن و واریز انجام میدن.
💢دو افرادی هستند که در دوره های اموزشی ما ثبت نام میکنند.
💢سه افرادی که درخواست مشاوره ی خرید دارند و پول واریز میکنند.

⭕نوع اول متعلق به مشتری است💯

⭕ واریزی دوم ⭕ و سوم متعلق به خودمونه که نگه میداریم برای حقوق کارکنان یا به حساب مدیر مجموعه واریز میشه‌.البته شما از هر سه نوع تراکنش👈👈👈 پنج درصد( ۵٪ )سهم دارید،حتی صد هزار تومان هایی که برای مشاوره واریز میشه✅✅

حقوق ۵میلیون تومان به علاوه ی پنج در صد از تراکنش هایی که با حسابتون انجام میشه هستش

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محمد رضا رضائی خلجی: سلام👋👋 عذرخواهی من بابت تاخیر در پاسخگویی رو پذیرا باشید.🙏 🏦ما یک صرافی غ ...

پولشویی هست و مجوزی ندارن

اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم

خب چرا از حساب خود مشتری استفاده نمیکنه؟میخوان حساب مردم خالی کنن تو حساب شما بعد شما براشون ارز بخری.

پای شکایت و پلیس فتا که وسط بیاد شمارو میشناسن و همه عواقبش گردن شماس

خب چرا از حساب خود مشتری استفاده نمیکنه؟میخوان حساب مردم خالی کنن تو حساب شما بعد شما براشون ارز بخر ...

آره بلاکش کردم دمت گرم

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
عزیزم طرف کجا پیام داد ب شما تلگرام؟ایدی شو دارین؟

دردسر میشه برات گل

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
ن یکی اینجوری کلاه گذاشت سرم اکانتشو حذف کرد اسمشم همین بود اگه معرفی کنی ممنونت میشم

ایدی نداره

محمدرضا رضایی خلجی اسمشه

مبتلا به سندروم سسدستی