عذرخواهی من بابت تاخیر در پاسخگویی رو پذیرا باشید.🙏
🏦ما یک صرافی غیرمتمرکز هستیم که برای تکمیل نیرو آگهی دادیم. 👈👈یعنی کار ما دریافت ریال افراد و تبدیل اون به ارزدیجیتال موردنظر مشتری هستش. اما به دلیل محدودیت تراکنش بانکی و سقف خرید مجبور به استخدام افراد برای پشتیبانی سفارشاتمون داریم. 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 به این صورت که وقتی سقف حسابهای تیم خودمون کامل میشه،سفارشات مشتری به حساب شما واریز میشه و شما از طریق صرافی به رمز ارز مورد نظر مشتری تبدیلش میکنید و به کیف پولشون منتقلمیکنید.✅✅✅✅✅✅ 💯تمام مراحل کار آموزش داده میشه خدمتتون.برای آشنایی اولیه لطف کنید به سوالات بنده اول فقط پاسخ بدید ،در آخر هم هر سوالی داشتید میپرسید و بنده پاسخگو هستم🗣🙏
⭕1- آیا داخل سایت صرافی ارزدیجیتال ایرانی حسابی دارید؟( 📍به سوالات بعدی در صورتی جواب بدید که جواب سوال اول بله هست.) ⭕2-حسابتون داخل چه صرافی ای هست؟ ⭕3-سابقه ی انجام خرید و فروش داخل صرافی رو داشتید؟
👨🧑شما شماره حساب بانکیتون رو ارسال میکنید و من شمارو داخل صرافی که از همکاران بنده هستن تایید میکنم که شما با مجموعه ما فعالیت دارین و همکار ما هستین🤝 و وقتی مشتری پولی به حسابتون واریز میکنه،شما پول رو به شماره حسابی که بهمون اعلام میکنن واریز میکنید و سود خودمون داخل حسابتون میمونه تا تصمیم بگیریم براش.📊
✅واریزیها به سه صورت انجام میشه:
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
💢یک افرادی که میخوان ارز دیجیتالی رو بخرن و از ما سفارش میدن و واریز انجام میدن. 💢دو افرادی هستند که در دوره های اموزشی ما ثبت نام میکنند. 💢سه افرادی که درخواست مشاوره ی خرید دارند و پول واریز میکنند.
⭕نوع اول متعلق به مشتری است💯
⭕ واریزی دوم ⭕ و سوم متعلق به خودمونه که نگه میداریم برای حقوق کارکنان یا به حساب مدیر مجموعه واریز میشه.البته شما از هر سه نوع تراکنش👈👈👈 پنج درصد( ۵٪ )سهم دارید،حتی صد هزار تومان هایی که برای مشاوره واریز میشه✅✅
حقوق ۵میلیون تومان به علاوه ی پنج در صد از تراکنش هایی که با حسابتون انجام میشه هستش