2777
2789
عنوان

بهترین کلینیک کاشت مو در اصفهان

5169 بازدید | 9 پست

سلام میشه بهم معرفی کنید یه کلینیک خوب واسه کاشت مو میخوام،خییییلی اذیتم بچه ها من پیشونیم حالت کاملا مردونه داره شقیقه هام خیلی خالیه دلم میخواد مو بکارم جلوی پیشونیم شرایطشو ندارم شهرهای دیگه برم میخوام تو اصفهان عمل کنم. 

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.

در اصفهان اطلاعی ندارم. ( تهران هستم و بیماران زیادی از اصفهان دارم. )

اما

کاشت مو را فقط یکبار میتوانی انجام دهیه، بنابراین با دقت عمل کن.

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو

سلام عزیزم نمیدونم هنوز دنبال کلینیک هستی یا نه چون خودم داشت دنبال یک کلینیک خوب برا کاشت مو میگشتم گفتم بهت بگم یه مقاله خوندم چنتا کلینیک خوب رو معرفی کرده اگه هنوز انجام ندادی شاید بدردت بخوره. اگه هم کاشت انجام دادی و راضی بودی لطفا بهم بگو کجا رفتی؟

https://dokiyab.com/best-doctor-and-hair-and-eyebrow-transplant-clinic-in-isfahan/

سلام عزیزم نمیدونم هنوز دنبال کلینیک هستی یا نه چون خودم داشت دنبال یک کلینیک خوب برا کاشت مو میگشتم ...

سلام عزیزم نه هنوز نرفتم .چون قصد بارداری دارم نمیتونم انجام بدم ولی حتما حتما انجامش میدم انشالله.اعتماد بنفسمو خیلی پایین میاره

سلام عزیزم نمیدونم هنوز دنبال کلینیک هستی یا نه چون خودم داشت دنبال یک کلینیک خوب برا کاشت مو میگشتم ...

سلام عزیزم شما نرفتی جایی؟

هر جا برای کاشت میرید با تحقیق برید ولی پیش مهشیدصالحپورسولگانی نرید. من برای کاشت شقیقه و ابرو تو اصفهان سرچ زدم که متاسفانه گیر یک خانم کاشت‌کارِ بد در اصفهان افتادم. خانم "مهشید صالحپور سولگانی (ماهشید)" بیعانه کاشت مو و ابرو را واریز کردم و جلسه اول رفتم مابقی پول را چک صیادی ثبت شده گرفت ولی کارم را نیمه تمام گذاشت برای جلسه بعد. جلسه بعد را با زور و التماس ازش گرفتم ولی اونم پول اضافی ازم گرفت. آخرم کاشت موهامو کم حجم گذاشت. کاشت ابرو روی خواب ابرو نیست و فرم ابروها کاملا ناقرینه هست و بدتر اینکه روی ابرو کاشت دوبل زده در حالیکه هیچکس ابرو را کاشت دوبل نمیزنه. این خانم اهواز و تهران هم کار کرده. حواستون باشه به هیچ وجه پیش این خانم کاشت نکنید که من ۳۵ میلیون هزینه کردم فقط به طمع ۴ میلیون ارزونتر که اخرم اون ۴ تومنم ازم گرفت که کارمو تموم کنه.