2777
2789
عنوان

نی نی یار جان تشریف میارید یه لحظه؟

137 بازدید | 18 پست

سایت برای کاربرهای خارج از کشور و آی‌پی غیر از ایران باز نمیشه؟

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بعضی کاربرا بودن گفتن ایران نیستن

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام باز میشه مرورگر عوض کنین شاید درست بشه

عجیبه کوکی‌هام رو هم پاک کردم باز درست نشد، آی‌پی‌م رو عوض میکنم با آی‌پی ایران میام درست میشه ولی. مرسی تست میکنم:(

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
عجیبه کوکی‌هام رو هم پاک کردم باز درست نشد، آی‌پی‌م رو عوض میکنم با آی‌پی ایران میام درست میشه ولی. ...

شما تازگیا مهاجرت کردین یا از اول خارج یودین؟ 

میشه بپرسم کجایین❤️ 

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

شما تازگیا مهاجرت کردین یا از اول خارج یودین؟  میشه بپرسم کجایین❤️

از این شانس‌ها نداشتم من😅 تازگی اومدم عزیزم، ترکیه‌م البته موقت این‌جا هستم بعد باز جابجا میشم.

از این شانس‌ها نداشتم من😅 تازگی اومدم عزیزم، ترکیه‌م البته موقت این‌جا هستم بعد باز جابجا میشم.

به سلامتی عزیزم❤️ 

انشالله هرجا که قراره بری برات خیر باشه 

برای ماهاهم دعا کن❤️

وقتی با یه جمله زوزه ی کفتارا بلند میشه😁🤸مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

به سلامتی عزیزم❤️  انشالله هرجا که قراره بری برات خیر باشه  برای ماهاهم دعا کن❤️

سلامت باشی عزیزم❤️ ایشالا که هرجا هستی و میری موفق باشی و بهترین زندگی رو داشته باشی با تن سالم و دل خوش❤️

سلام باز میشه مرورگر عوض کنین شاید درست بشه

نی‌نی‌یار جان ببخشید میدونم احتمالا کار سختی باشه‌ها ولی میشه یه بررسی بکنید بی‌زحمت اگه امکانش وجود داره؟ البته شاید هم مشکل از این سمت ما باشه ولی چون بعید میدونم گفتم بگم. کاربرهای دیگه نبودن که مشکل داشته باشن با آی‌پی ترکیه؟ من با سه تا مرورگر دیگه تست کردم اصلا سایت رو باز نمیکنه مگه این‌که ف‌شکن برای تغییر آی‌پی به ایران داشته باشم☹️ خیلی سخته این‌شکلی :(

نی‌نی‌یار جان ببخشید میدونم احتمالا کار سختی باشه‌ها ولی میشه یه بررسی بکنید بی‌زحمت اگه امکانش وجود ...

تاپیک میزنین چند بار؟ اول ببینیم مشکل داره کسی

ترکیه رو هم بگین که ببینیم از اونجا مشکل هست از المان که مشکلی نیست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar