2789
عنوان

بابام😐😐😐😐

310 بازدید | 22 پست

مادرم شاغله بعد یه کاری رو به پدرم پیشنهاد داد که ما براش پول کم داریم و گفته بود که فوقش میتونیم یکم از پدربزرگم قرض بگیریم

بعد بابامم برگشته بود به مامانم گفته بود نکنه تمام  پولاتو که این همه سال جمع کردی گذاشتی تو حساب بابات😐😐😐

یعنی بخدا وقتی میبینم مامانم اینقدر ناراحته و اصلا کنار هم خوشبخت و خوشحال نیستن و به خاطر من و داداشم دارن همو تحمل میکنن حالم از هر چی ازدواجه بهم میخوره...

وقتی میبینم نه عشقی هست نه اعتمادی نه درکی نه هیچی اصلا نمیتونم باور کنم‌ ممکنه یکی یه روز پیدا بشه که منو دوست داشته باشه واقعا و بتونم کنارش خوشبخت بشم.میترسم که اصلا روزی بخوام به ازدواج فکر کنم...

اینقدر اینجا دعوا هست و شلوغه و سر و صدا هست که واقعا بیماری اعصاب گرفتم و هر صدای کوچیکی میره رو اعصابم و اعصابم ضعیف شده.وسواس فکریم گرفتم و واقعا خیلی سخته...

هعی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید سعی کنیم تایم زیادی خونه نباشیم و از تشنج جمع دور باشیم

خوش به حالت که میتونی تایم زیادی خونه نباشی.باز خوبه تا عصر دانشگاه دارم اما روزای تعطیل یا تابستون بدبختم چون اجازه رفتن به هیچ جا رو ندارم💔

خوش به حالت که میتونی تایم زیادی خونه نباشی.باز خوبه تا عصر دانشگاه دارم اما روزای تعطیل یا تابستون ...

من پشت کنکوریم ودانشگاه نمیرم فعلا

پس خوش به حالم نیست

ولی دلم میخواد مهاجرت کنم ولی میترسم مامانم تنها بمونه بدون من

امیدبذر هویت ماست💚🌱