2777
2789

اول اینکه داری میری ی شکلات ببر 

و  بعد ورود سعی کن خودت باشی زیاد نخند زیاد هم‌جدی نباش 

صاف بشین 

خجالت زده نباش و کوتاه بشین و بیشتر از دوساعت نباش اونجا

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بگیر  ب ناخنات نگاه کن   وقت شام  با دستمال کاغذی  دور دهنتو تمیز کن هرچی  اورد کم بخور بگو میل ندارم رژیمم   کنار نامزدت بشین  در اخرم بوس هوایی کن وقت خدافظی

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

بنظرم همیشه همونجوری که هستی باش من خودم باشم اگر بچه  کوچیکی داره بهش محبت میکنم بعد متوجه میشن که چقدر گرمی و صمیمی باهاتبرخورد میکنن .یا اینکه چون شام میتونی بری کمک بگی منم میخوام کمک کنم که صد در صد نمیزارنت ولی خوب اینجوری خودتو خوب جلوه میدی بعدم کنار شوهرت بشین که وقتی معذب شدین دست همو بگیرین صحبت کنید کلا میگذره زیاد سخت نگیر 

خودتو بگیر  ب ناخنات نگاه کن   وقت شام  با دستمال کاغذی  دور دهنتو تمیز کن هرچی ...

چه پرنسسانه و لوس😂

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
خودتو بگیر  ب ناخنات نگاه کن   وقت شام  با دستمال کاغذی  دور دهنتو تمیز کن هرچی ...

🤣🤣🤣

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اگه بچه کوچیک داره حتی شده ه پاستیل.. کاکائویی براش ببر.

واسه خودشونم گلدون طبیعی.. شکلات جعبه ای. یه چیزی ببر

موقع انداختن و جمع کردن میز کمک کن.  مهربون باش و تو دلسون جا وا کن. حتما حتما وقتی دوتا لقمه غذا خوردی رو کن به خواهر شوهرت و بگو مثلا مرغتون خیلی خوشمزس. دستتون درد نکنه. و ادامه بده بقه خوردنتو..اروم بخور. دهنت صدا نده..

این خییلی مهم. خانما رو دستپختشون که ازشون تعریف بشه . نقطه ضعف دارن.

خودتم شیک و پیک کن کن و برو..

خیلی ارایش نکن ک انگار داری میری عروسی. بی روح و بی ارایشم نرو.

خووش بگذره خوشگلم..

از این دوران و لحظات تا میتونید لذت ببرید.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔