2777
2789
عنوان

سلام. من پایه دهمم رشته تجربی

172 بازدید | 14 پست

اگه امکانش هست لطف کنید کسایی که تجربه داشتن جواب بدن لطفااا.

من چند ماه پیش یه مشاور اقا گرفتم در حد یک ماه و یه دوره هم ثبت نام کردم که مخصوص ایشون بود و مشاورشون اینطور بود که فقط هفته ای یک بار تماس میگرفتن و میگفتن ۲ ساعت زیست بخونم ۲ ساعت شیمی و بقیه تایم هم تکالیف مدرسه رو بخونم.

اصلا راضی نبودم و طبق برنامشون پیش نرفتم 

دوباره یه مشاور خانم گرفتم که بهتر از مشاور قبلی بودن و روش مطالعه دروس تخصصی و تست زنی رو هم گفتن ولی الان ۵ روز مونده که مشاورم تموم بشه.

به نظر شما برای قبولی در دندانپزشکی حتما باید از سال دهم تا دوازدهم مشاوره بگیرم؟ 

روزی چند ساعت مطالعه مفید داشته باشم و از چه منابعی استفاده کنم و تست بزنم

البته مشاور خوبه ولی هیچکس نمی تونه مثل خودت برنامه ریزی کنه به خودت متکی باش الان که دهم هستی سعی کن معدلت بالا باشه و از همین حالا تست زنی رو شروع کن منابع مختلف رو هم بخون هرکدام بهتر بود اونو ادامه بده

کاربر آقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

اول اینکه بهترین مشاور برای تو خودتی حالا این دوماه که گرفتی خیلی خوبه متوجه شدی چطور باید برنامه ریزی کرد 

ولی ازین جا به بعد خودت برنامه ریزی کن مشاور که نمیدونه شما تا چه ساعتی میتونین تمرکز کنید و ... بیشترشون میگن ۲ ساعت فلان بخون و ..

پس خودت برنامه ریزی کن 

دوم اینکه از همین الان از تایم بالا شروع نکن شما وقت خیلی خوبی داری و اگه الان زمان بالا داشته باشی اخراش خسته میشی و هیچی به هیچی 

پس سعی از ۲ ۳ ساعت اول شروع کنی و دوازدهم به ۱۰ ۱۱ ساعت برسونی 

منابع هم که اکثر تستای مشابه دارن ولی سعی کن تستای ابکی نزنی تستای متوسط و سخت بزن و از تستای غلطت نکته برداری کن 

و مهم ترین نکتهههه که خیلللللللللی مهمه این که بازه ی مرور رو رعایت کن هیچ چیز مهم تر از مرور نیست 

مرور هفتگی و ماهانه و اینا برای خودت بزار 

موفق باشی دندونپزشک اینده♥️

الآنم واقعا نمیدونم چیکار کنم، ولی خب مشاورم میگه از الان مشاور داشته باشی و طبق برنامه پیش بری خیلی بهتره تا اینکه سال دوازدهم مشاور داشته، چون سال دوازدهم سخت میشه جمع کردنش.    کلاس کنکوری، نکته و تست و جمع بندی چی تاثیر داره برم؟؟

الآنم واقعا نمیدونم چیکار کنم، ولی خب مشاورم میگه از الان مشاور داشته باشی و طبق برنامه پیش بری خیلی ...

من همکلاسیام خیلیاشون رفتن کلاس کنکور و تاثیری نداشت 

سعی کن الان که دهمی همه ی درساتو واسه امتحانا دقیق بخونی اینطوری پایت قوی میشه 

و مشاور این قسمت راست میگه که دوازدهم نمیتونی همشو جمع کنی 

ولی الزام به گرفتن مشاور نیست 

اگه میدونی خودت نمیتونی برنامه ریزی کنی مشاور بگیر

من همکلاسیام خیلیاشون رفتن کلاس کنکور و تاثیری نداشت  سعی کن الان که دهمی همه ی درساتو واسه ام ...

برنامه که میتونم بنویسم، البته طبق همین برنامه های که مشاورام نوشتن ولی کلا ناامید شدم و حس میکنم بدون مشاور نمیشه موفق شد و هدف رسید