2777
2789
عنوان

چس ناله!

405 بازدید | 43 پست

یه حال 💩ی دارم 

خودمم نمیتونم خودمو تحمل کنم.نزدیکای پریودیمه،هم خودم دیوونه شدم هم بچه هامو دیوونه کردم.اه 💩 به این حال و روز که هیچیش دست خودم نیس.کاش پول یه سفر داشتم،دلم یه سفر میخاد،نیگا ب بلیط قطار میکنم بیشتر افسره میشم😢

دلم میخاد با یکی حرف بزنم، غر بزنم ، گریه کنم.

اما کسیو ندارم.

بی کس و کار نیستم 

اما هر کی دور و برمه کافیه یه کلمه بگم سالها حرفامو میکوبه ب فرق سرم!!

کاش میشد یه مدت بمیرم،

حتی عرضه ی خودکشی هم ندارم.😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن سالته

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

پریودی الآن 

دوسه روز دیگه حالت خوب میشه 

به حرفای الآنت میخندی

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

اومدم به شوخی بگم گو.ز ناله

اما توصیحاتتو که خوندم دیدم چقد حالت شبیه خودمه.

منم خستم منم دلم لک زده واسه مسافرت منم عرضهی خودکشی ندارم.

منم حالم عنیه خلاصه

🌻💜🌻💜🌻

منم یکی دوروز مونده به پریود خیلی گریه زاری میکنم .حتی یبار فکر کردم پسرم دور از جونش فوت شده و من داشتم زار میزدم یهو پسرم اومد سلام کرد قلبم میخواست وایسته .مرگشو بیشتر تو حس بودم تا بودنشو .خاک تو سرم

با ۱۷ سال سن همه اینارو درکککککککککک میکنم بعدشم ناموسا به خودکشی فکر نکن مسخره‌ستتتتتتت

میتونی باهام حرف بزنی🥲به عنوان خواهر کوچکتر 

در جست‌و‌جوی آنچه برایم مقرر نکرده‌ای،خسته ام نکن:)...