2777
2789
عنوان

پیش بینی زلزله ایران😥واقعازلزله اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 334 پست
حدود 9 سال پیشم گفته بودن ساعت نه شب دنیا تمام میشه اونوقت دقیقا نه برقا رفت قبض روح شدم گفتم واویلا ...

سال 2012 بود فقط من و مادرم خونه بودیم یه ابر سیاه بارونی اومده بود مادرم خیلی حساسه یکهو سر شام  چشماش سیاهی رفت منو صدا زد بدو بیا فرار کنیم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زلزله رو بیخیال شیراز الان یه بارون و رعد و برقی میاد ک دارم از ترس میمیرم

طرف ما الان نیس،چند روز پیش یه رعد و برقایی میزد قلبم میریخت

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️
کسایی ک زنده موندن کیک و سا ندیس خیرات بدین روحمون شاد شه حداقل🤣💔

ساندیس حالا از کجا بیاریم  

اون قوطی کوچولو سن ایچ هام گرون شده .دیگه صرف نمیکنه

خودتون تا میتونین گفتار نیک اعمال نیک انجام بدین روحتون نیاز به شاد کردن نداشته باشه😅

بازمانده هارم تو این گرونی خرج نندازین .والا😒

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

دیوونه ها هر چی بیشتر از زلزله حرف بزنیم بیشتر جذب میشه😐😐...اندازه یه مرغ دل ندارین؟ اینقدر ترسو ن ...

ترس از بچه ها و عزیزاس خودمون مهم نیس

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

ما شمالیم 

امان نداره که بیاد؟ 

چند سال پیش انرژی زمین اینطرفا تو رودبار خالی شد

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
ساندیس حالا از کجا بیاریم     اون قوطی کوچولو سن ایچ هام گرون شده .دیگه صرف نمیکنه خودتو ...

وقت تنگه برا گفتار نیک پندار نیک🤣🤣🤣💔

خودمون ک شاد نبودیم روحمونو شاد کنین لااقل خسیسا☹🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
من چند سالی هست همش توی استرس حادم واقعا حالم خوب نیس دعام کن

منم چندساله استرس زلزله لعنتیو دارم فوبیاگرفتم خداکنه نیاد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️