2777
2789
عنوان

پیش بینی زلزله ایران😥واقعازلزله اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 334 پست
پیش بینی کرده غرب ولی دیشب شرق اومد

یه چند کیلومتر محاسباتش جابه جا شده

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

خانوادم غربن نگرانشونم و خودمو بچه هام اين هفته كلا خونه تنهاييم(تهرانم)بايد يه ساك كوچيك اماده كنم و شب خيلي حواس جمع باشم بچه هام چيزيشون نشه

🌱خدايا هزاران مرتبه شكرت براي وجود عزيزانم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اسمی از تهزان نبرده؟؟

نه عزیزم اصلا اسمی از هیچ شهری در متنش نیاورده

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
یه دلداریم اینوربده خیرببینی🥺🤣

والا اونور گفتم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

هیچ احدالناسی م نمیتونه پیش بینی کنه که کِی قراره زلزله بیاد

گیریم یه درصد م بیاد کاری از دست کسی برنمیاد

جز توکل راه دیگه ای نداریم عزیزم

خدا💖 
پس اسمی از تهزان نبرده؟؟

اسم خاصی کلا نیست فقط مختصات جغرافیاییش ایرانه منتها یکی‌ از کسل های نزدیک تهران فعال شده بخاطر همین میگم فعلا اقدامات لازم رو انجام بدید و محکم کاری کنید 

فعلا که لرزش ما رو گرفته شما نگران نباشید 😄

احتیاط شرط عقله.ولی استرس نگیرید رعایت کنیم فعلا من که نمیترسم

من خودم بندرعباسم اینجا دایم زلزله میاد دیگه عادی شده به هر حال آدم همیشه باید به فکر باشه لحظه ای که زلزله میاد باید چه کار کنه ولی مطمن باشین پیش بینی ایشونم پایه علمی نداره

🖤🌧️🌈🎹🥘
بابا زلزله قابل پیش بینی نیست ، تا خدا نخواد چیزی نمیشه توکل کنین به خدا انشالله که چیزی نیست

انشالاخدا خودش کمکمون کنه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️