2777
2789
عنوان

با خواهرشوهرایی ک اومدن ۲ روزه و کمک نمیکنن چیکار‌کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 76 پست
خیلی زبون دارن بعد هر غذا و یا شامی‌میگن توهم اذیت شدی شرمنده بیا بشین یه چایی بخور چایی میارم بس بچ ...

از امشب شروع کن یه شام ساده بذار مثلا عدس پلو که راحته 

خواستی بخوابی هم بگو فلانی من خسته ام صبح صدام نکنید وسایل صبحانه تو یخچال هست از خودتون پذیرایی کنید 

قشنگ بخواب تا ۱۰_۱۱ بعدشم پاشو سبزی پلو بذار با تن ماهی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زبون دارن بعد هر غذا و یا شامی‌میگن توهم اذیت شدی شرمنده بیا بشین یه چایی بخور چایی میارم بس بچ ...

خیلی بی انصافی می کنن تو این رابطه شما داری خیلی اذیت میشی شوهرت رو بنداز تو سختی تا متوجه بشه اینجور ادامه بدی شوهرتم فکر می کنه لیاقت شما کارگریه

قشنگ شوهرت کمک کنه متوجه میشه  زیاد خرج درست کن امشب از بیرون غذابگیره شماهم بگو بخند جلو شوهرت ولی کار خونه رو کمتر انجام بده تا شوهرت ببینه همه چی بهم ریخته شده بهش کار خونه هم‌بگو انجام بده

خیلی بی انصافی می کنن تو این رابطه شما داری خیلی اذیت میشی شوهرت رو بنداز تو سختی تا متوجه بشه اینجو ...

خب شوهرم بیچاره همش سر کاره وقتی میاد خستس بخواد هم‌نمیتونه کمک کنه چشماش باز نمیشه اصلا 

خب شوهرم بیچاره همش سر کاره وقتی میاد خستس بخواد هم‌نمیتونه کمک کنه چشماش باز نمیشه اصلا 

بیچاره تر از شما نیست مطمئن باش  بزار کمک کنه بعد یه مدت خودش نمی زاره  زیاد بیان نه اون خسته میشه نه خودت 

تو رو خوب درک میکنم تا سه سال پیش خانواده شوهرم همینطور با من رفتار می کردن نزدیک پونزده سال خیلی اذیت شدم تا با ابن شیوه از سو استفاده  اونا راحت سدیم با احترام و سیاست

آخه من ک نمیگم چیزی بهشون..مشکلم این نیس کمک نمیدن ها مشکلم اینه دیگ کارای خودشون و بکنن بچش خوابیده ...

وا چقد رو دارن ،چقد بی درک ن میبینن انقد کار داری اُرد م میدن،انجام نده بگو دستم بنده خودت بردار ،دیگه کمک که نمیدن کاراشون م انجام میدی ،نکن اینجوری

همینکارت باعث شده پررو بشه تو چرا ک و ن بچه مردمو میشوری شان خودتو میاری پایین!! 

اون بچس خب گناه داشت..منم گفتم اذیت میشه شستم خب چیکار کنم نمیتونم تحمل کنم 

والا عجب بی شخصیتن 

من تا حالا بچه های خواهرامم نبردم دسشویی 

من خواهرشوهرام اینطوری رفتار کنن همون اول به شوهرم میگم و با رفتارم نشون میدم دوس ندارم بمونن خونه م

مامان دوتا دخمل ناز 😍

گفتن بچه رو ببر دستشویی ی بهونه پیدا کن ی کاری بگو و بگو دستم بنده و دیگه محل نده و هیچی نگو،یا میری سر ی کاری بچتو بده دستشون بگو مراقب بباش تا کارم تموم میشه،یا غذا میپزی وسایل سالادو یا خورد کردن و...بیار جلوشون بگو خواهر ایناپای تو 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ب شوهرم گفتم میگ خودشون باید پاشن..بعدم بعد هرگز اومدن خونمون زشته ناراحتی کنیم 

از شوهرت کمک بگیرمگرنمیگه که نبایدناراحتی کنیم!

بامهربونی بگو عزیزم بیا این کار رو انجام بده.

بعدم برو خونشون وکار نکن تابدونن کارشون چقدر زشت بوده