2777
2789
عنوان

زایمان

126 بازدید | 12 پست

رفقا دکتر گفته بود سر بچه بزرگه از یه طرف بند نافش چرخیده دور گردنش ولی اونجا یه پرستار بیمارستان بود زنگ زد با دکتر متخصص شرایط منو توضیح داد دکتر گفت وقتشه زود بستری کنید باید سز شه اورژانسی این پرستار میگه نه بالای ۱۰۰ هم قبول میکنیم دیونه میخاست منو طبیعی کنه هی متخصص میگه نه نمیشه از کانال زایمان رد نمیشه ولی این قبول نمیکرد اخر گفت برو خونه شنبه بیا برو اورژانس ولی بهت قول نمیدم عمل بشی منم کلی دعوا کردم اونجا گفتم توعقل نمیرسه دکتر چی گفت بی حساب میخای سرشو بزور از کانال رد کنی برگشته میگه به من چه از خدامه سز بشی بعد گفت برو از اتاق بیرون 

شرایط منو کسی داشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستاره میگه قول نمیدم عمل کنم هر وقت درد داشتی خونریزی داشتی بیا میگم وقتمه ۴۰ هفته امه بهمن میگه به ما هیچ ربطی نداره برو سونو زده ۳۹ بهش میگم به سونو باشه سونوی دفعه قبلم تا الان میشه ۴۱ قبول نمیکنه

خاک تو سرشون کنن خیلی خطرناکه گلم چون چخل هفته رو پر کردی و طبیعی ام ک متخصص گفته نمیتونی و بند نافم دور گردنشه برو بزن ب کولی بازی الکی بگو درد دارم ب دکتر بگو نامه اورژانسی بده عمل شی...

برو یه بیمارستان دیگه ،یا شب برو که شیفت اون خانوم نباشه،کلا تا لحظه آخر سعی میکنن طبیعی بشه ،اگه نش ...

اول یه خانم مهربون دلسوز اونجا بود گفت برو نامه بیار نامه رو اوردم دیدم این عجوزه اونجا نشسته

متاسفانه دولتی همینه...‌‌تا آخرین لحظه تلاش برای طبیعی میکنن براشون حال بد مریض اهمیتی نداره

غلط میکنن دکتر گفته سربچه بزرگه رد نمیشه اول کار که میخاستن بستری کنن واسه طبیعی گفتم اگه بخاطر سر بزرگ بچه رحمم اسیب ببینه خانم یه بچه یه طوریش بشه بیمارستانو ول نمیکنم از ترسش امپول فشار نزد گفت از خدامه سز بشی اصلا به من چه