2777
2789
عنوان

کمک کنید،عفونت پریودی

4750 بازدید | 13 پست

سلام.من ۱هفتس ترشحات شدید دارم..دیشب عنبرنسا دود دادم صب پاشدم دیدم پریود شدم ،پریود من ۱۵ام وقتشه،نمیدونم پریود خونریزی رحم چی ب چیه،قاطی کردم دارممممم دقققق میکنم خیییلی ترسیییدم😭😭😭😭

تو رو به حضرت عباس اگ میدونید بگید،

خدایاا😭😭😭😭

چ خاکی شده ب سرم این چ وضعش شده😥😥.

تو پریودی میشه آزمایش چکاپ کامل داد؟

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون پریودی با زخم فرق داره مشخصه پریودی شدی یا نه

چ فرقی

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
نگران نباش ممکنه بابت همون عفونت باشه ارامش داشته باش فردا برو دکتر 

دکتر چی😭

عزیزم خب شاید ی هفته زودتر شدی 

درکل نظر من اینه عفونت میکنی خودرمانی نکن 

برو دکتر 

من عنبر نسا زدم به خودم عفونتم بدترررر و شدیدتر شد طوری شد دوتا دکترم نتونستن خوبم کنن پدرم دراومد بخدا

اینهمه تو سایت راجب عنبر نسا میگن راجب زاج میگن

بدتر میکنه ک بهتر نمیکنه

توام پریود شدی عزیزم نگران نباش

عزیزم خب شاید ی هفته زودتر شدی  درکل نظر من اینه عفونت میکنی خودرمانی نکن  برو دکتر  ...

دیروز علائم پریودی داشتم،کمر درد،عطش،نفخ شکم..ولی صب پا شدم یدفه دیدم پریود شدم واقعن بهم ریختم ترسیدم،ینی دود عنبر نسا باعث شد پریود شم🤔

خدایا خودت کمکم کن

دیروز علائم پریودی داشتم،کمر درد،عطش،نفخ شکم..ولی صب پا شدم یدفه دیدم پریود شدم واقعن بهم ریختم ترسی ...

نه فداتشم بخاطر دود پریود نشدی 

کلا فصل بهار عقب حلو میکنه پریودو مثلا منو دوستمو خاهرامون همه عقب جلو شدیم این ماه 

واقعا طبیعیه یه هفته عقب جلو شدن نگدان نباش بابا 

من هر ماه چهارم میشدم ولی عید یه هفته زودتر شرم 28 اسفند 

نه فداتشم بخاطر دود پریود نشدی  کلا فصل بهار عقب حلو میکنه پریودو مثلا منو دوستمو خاهرامون همه ...

من خودمم تنبلی تخمدان دارم عقب جلو شدنش برام عادیه..ولی اونهمه ترشحات منو بهم ریخته ،نکنه هم ترشح داشته باشم هم خون بیاد😥😥

زخم رحم چجوریه..از بس دستمال گذاشته بودم لبه ی واژن زخم شده نمیدونم زخم التهابه تبخال چیه..

خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من خودمم تنبلی تخمدان دارم عقب جلو شدنش برام عادیه..ولی اونهمه ترشحات منو بهم ریخته ،نکنه هم ترشح دا ...

منم تنبلی تخمدان دارم کیستم دارم 

دیگ اینارو نمیدونم ولی خب خونریزی پریود کاملا مشخصه چجوری نمیتونی تشخیص بری همراه با زیر دلدرد و کمرو پادرده  

باز اگه خیلی نگرانی دکتر برو

منم تنبلی تخمدان دارم کیستم دارم  دیگ اینارو نمیدونم ولی خب خونریزی پریود کاملا مشخصه چجوری نم ...

دیروز علائم پریودی داشتم،ولی الان هیچی

برو ماما فعلا بعد با جواب سونو برو کتر متخصص

فعلن ک پریودم انگار...نمیدونم گیج شدم دارم روانی میشم