2777
2789
پسرم خیلی دوست داره مداد دست بگیره و در و دیوار رو خط خطی کنه از طرفی چون قبلا این تجربه رو دارم که همیشه از برادرم مداد رو می گرفتیم تا دیوار رو کثیف نکنه کم کم به مداد دست نزد و زمان پیش دبستانی و مدرسه با مشکلات زیادی رو به رو شد و هنوز هم که هنوزه (12 سالشه) نمی تونه یه نقاشی درست وحسابی بکشه البته تنها دلیلش این نبود ولی یکی از دلایش بود چون نسبت به نقاشی و.... بیعلاقه شد
حالا می خوام با زدن کاغذ به دیوار محل های مخصوصی برای پسرم درست کنم که بتونه راحت نقاشی کنه اما می خوام نظر شما و راه حل های شما رو هم بدونم شما با این خواسته ی کودکتون چی کار می کنید؟؟؟
از لطفتون ممنونم که کمکم میکنید
همین راه حل خودتون خیلی خوبه
یکی از فامیلا تا 1.5 متر رو کاغذ زده بود و بچه ش هم از هر چیزی استفاده میکردو میرفت بالا نقاشی میکردالانم واقعا تو نقاشی و هماهنگی دستها و فکرش خوب عمل میکنه اونم 11 سالشه الان
کسى که از چیزى میترسد، از آن فرار مى کند و کسی که از خدا مى ترسد به سویش مى رود.
ولی من به دیوار کاغذ نزدم انواع و اقسام مدا رنگی و مداد شمعی و ابرنگ و غیره رو با دفترای خوشگل براش می گرفتم و با هم اون تو نقاشی می کردیم. اخه اگه کاغذ به دیوار می زدم یاد می گرفت خونه دیگران هم م یخواست همین کار و بکنه. اون جا هم که کاغذ به دیوار نبود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر منم فکرتون خوبه چون همه بچه ها همچین کاری رو دوست دارن اگه اشتباه نکنم تو یکی از برنامه ها کارشناس همین راهکار رو توصیه کرد

منم همین کار رو برای دخترم می کنم ولی باید بدونه فقط خونه خودمون این کار رو می کنه و تنها جای مشخصی رو

همون کاغذ رو
نه به نظر من این کار درست نیست. چون بچه فکر میکنه جای کاغذ و نقاشی همیشه روی دیواره. تجربه این موضوعو با بچه یکی از فامیلامون داشتم که چون خونه خودشونو کاغذ زده بودن هر جا که می رفت باز می خواست نقاشیشو روی دیوار بکشه.اگه سنش اونقدر هست که از نقاشی با رنگ انگشتی لذت می بره فقط یه جا ( نه جاهای مختلف) مثل دیوار حمام اجازه بده نقاشی کنه. اگه هر بار خواست با مداد روی دیوارا خط بکشه شما آروم آروم یادش بده که نقاشیاشو بیاره روی کاغذای بزرگی که از قبل براش تهیه کردی. همچنین من از چند نفر شنیدم که اصلا دفتر نقاشی کوچیک برای بچه ها مناسب نیست. کاغذ مثلا سایز آ3 خیلی خوبه.
آدما مثل عکس هستن ؛ زیادی که بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین .

من برا پسرم ماژیک واش ایبل خریدم که گیاهی بود البته کمی قیمتش بالا بود حدود 10 راحت پاک میشد ولی فقط اجازه داشت با اون رو دیوار نقاشی بکشه خوب بود جای دیگه و بغیر اون رو دیوار هیچ وقت نقاشی نکشید
مارکش کرایولا فکر کنم
راه حل خوبیه، به نظر من بجه حد و حدود قانون رو می فهمه اکه خوب بهش تفهیم کنیم... فقط خونه ی خودمون و فقط روی کاغذها.
خــدایا؛دخترم حسـود نیست، دروغـگو نیست، ناســـپاس نیست، نامهـــــربون نیست، بداخـــــلاق نیست، غیبــــت نمی کنه، تهـــمت نمی زنه، دلــــی رو نمی شـــکنه ...**خودت کمــــــکـــــــــم کن اینا رو یادش نـــــــــــــــــدم** ...
من یه وایت برد خیلی بزرگ دارم و مازکیش رو با روبان بستم بهش تا در همون محدوده وایت برده بتونه نقاشی کنه
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!