2777
2789

ما خیلی باهم خوبیم خیییلی مهربونه شوهرم ولی یهو عوض میشه ازش متنفر میشم یهو😓 باهم یه جا سرکار میریم منم عجله ای زدم بیرون یقه م باز شده بود یکم پیدا بود اینم حساسه الکی الکی سر اینکه بهم بدگفت عوض خسته نباشید و اینا یهو پرید جلوم یقت بازه جمعش کن همه دیدن منم بدم میاد ناراحت شدم اون عصبی شد اخرشم فحش کشی بهم گفت عوضی آشغال و...از دیروز کارم گریه س نیومد معذرت خواهی کنههه😭😭

وای فکرکنید من انقدر باهاش مهربونم اونم هست هرچی بگم گوش میکنه به حرفام ولی یهو اینطوری میکنه دوهفته سه هفته پیش هم سر اینکه گفت روسریت افتاده گفتم خب که چی خستم سر کوچه ایم باز دعوامون شد اصلا اینطوری نبوده اخلاقش من متنفرررم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای فکرکنید من انقدر باهاش مهربونم اونم هست هرچی بگم گوش میکنه به حرفام ولی یهو اینطوری میکنه دوهفته ...

عزیزم احتمالا الان همسرت بخاطر شرایط جامعه اینکه همه دارن حجابو برمیدارن ناراضیه و دوست نداره شما اینطوری باشی. شماهم سعی کن یکم با دلش راه بیای

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
حق با همسرته باید حواستو جمع کنی این از عشقش به توعه اگه حساس نباشه باید شک کنی باید همون موقع ازش ...

مگه عشق اینه آخه همین مشکلمه این رفتار اصلا عشق نیست بخدا غیرت نیست این چیزا

عزیزم احتمالا الان همسرت بخاطر شرایط جامعه اینکه همه دارن حجابو برمیدارن ناراضیه و دوست نداره شما ای ...

من از اول همینطوری بودم‌متاسفانه ولی خیلی هم نمیفته روسریم که بگم بخاطرش باهام بد رفتاری بشه

بنظرت من خیلی حساسم 

میدونی چیه منم مثل توام وقتی میگه موهات بیرونه و اینا زود ناراحت میشم آخه طرز گفتن مهمه اگه خوب بگه کمتر حساس میشه آدم ولی یجوری میگن انگار عمدی ایجوری خوب ناراحت میشع آدم

ببخشید ولی شما هم باید خودتو جمع کنی. شوهرت دوست نداره سر و بدنتو کسی ببینه.اگه دوستش داری تو هم حوا ...

من حواسم هست اصلا ولنگ و واز نیستم ولی وقتی از دستم در رفته توی اون شرایط خستگی درست بوده رفتارش من اینو میگم

من حواسم هست اصلا ولنگ و واز نیستم ولی وقتی از دستم در رفته توی اون شرایط خستگی درست بوده رفتارش من ...

نه درست نیست با تندی بگه. الان که از موضوع گذشته اروم شده بهش با آرومی بگو من حواسم نبوده متوجه نشدم ولی تو هم خواستی تذکر بدی از ایندفعه اروم دم گوشم بگو 

نه درست نیست با تندی بگه. الان که از موضوع گذشته اروم شده بهش با آرومی بگو من حواسم نبوده متوجه نشدم ...

اولش اروم گفت درگوشم گفتم عهه دکمم کی باز شده باشه بستمش باز اومد تو ماشین کنارم نشست که آره همه دیدنت و داشتن نگات میکردن و...