ما خیلی باهم خوبیم خیییلی مهربونه شوهرم ولی یهو عوض میشه ازش متنفر میشم یهو😓 باهم یه جا سرکار میریم منم عجله ای زدم بیرون یقه م باز شده بود یکم پیدا بود اینم حساسه الکی الکی سر اینکه بهم بدگفت عوض خسته نباشید و اینا یهو پرید جلوم یقت بازه جمعش کن همه دیدن منم بدم میاد ناراحت شدم اون عصبی شد اخرشم فحش کشی بهم گفت عوضی آشغال و...از دیروز کارم گریه س نیومد معذرت خواهی کنههه😭😭
وای فکرکنید من انقدر باهاش مهربونم اونم هست هرچی بگم گوش میکنه به حرفام ولی یهو اینطوری میکنه دوهفته سه هفته پیش هم سر اینکه گفت روسریت افتاده گفتم خب که چی خستم سر کوچه ایم باز دعوامون شد اصلا اینطوری نبوده اخلاقش من متنفرررم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید ولی شما هم باید خودتو جمع کنی. شوهرت دوست نداره سر و بدنتو کسی ببینه.اگه دوستش داری تو هم حواست به خودت بیشتر باشه. اگه دوستش داشته باشی ناراحتیش واست مهمه.
من حواسم هست اصلا ولنگ و واز نیستم ولی وقتی از دستم در رفته توی اون شرایط خستگی درست بوده رفتارش من ...
نه درست نیست با تندی بگه. الان که از موضوع گذشته اروم شده بهش با آرومی بگو من حواسم نبوده متوجه نشدم ولی تو هم خواستی تذکر بدی از ایندفعه اروم دم گوشم بگو